Pereiti į pagrindinį turinį

Ką šiemet išrinksime nuoširdžiausiu?

2014-04-23 02:00 diena.lt inf.

Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimai, "Kauno dienos" dienraščio redakcijos ir Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialo surengti jau trečią kartą, artėja kulminacijos link.

Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimai, "Kauno dienos" dienraščio redakcijos ir Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialo surengti jau trečią kartą, artėja kulminacijos link.

Iš kelių dešimčių pavardžių, tiksliai suskaičiavę, išrinkome dešimtuką tų, kuriuos siūlė daugiausia "Kauno dienos" skaitytojų. Nominantus jau pristatėme. Šiandien, kviesdami išrinkti patį nuoširdžiausią iš nuoširdžiausių, jų charakteristikai pateikiame po citatą iš šių gydytojų pacientų laiškų.

"Profesionalumas ir maksimalus dėmesys ligoniui kaip savo artimui, paprastumas ir jautrumas – tokie Respublikinės Kauno ligoninės chirurgo Jono Andriuškevičiaus asmenybės bruožai."

"Ona Elena Augonienė iš Dainavos poliklinikos – tikra profesionalė, neišdavusi Hipokrato priesaikos, savo nematerialistines pažiūras įrodžiusi prie bet kurios santvarkos."

"Kauno centro poliklinikos chirurgas Zigmantas Čekavičius visada kruopščiai ir sąžiningai atlieka savo darbą, nesvarbu, ar tai vargšas pensininkas, ar visiems žinoma žvaigždė."

"Kauno klinikų vaikų neurochirurgas Algimantas Matukevičius – tai žmogus, pilnas išminties, ramybės ir meiles, atsidavimo. Kai nepadeda Dievas, padeda Matukevičius. Kai liga atima viltį, jis įkvepia."

"Profesorius Skaidrius Miliauskas – ne vien mokslo žmogus. Ne veltui sakoma, kad genialumas slypi paprastume. Profesoriaus paprastumas – ligonį paperkanti vertybė."

"Virginija Rotkienė iš Kauno klinikinės ligoninės yra tikra gydytoja: ne kalba apie gydymą, o gydo, ne be perstojo klausinėja, o išklauso ir atsako. Tai žmonių gydytoja."

"Tik tas, kas susidūrė su psichikos ligomis, gali suprasti, kas tai. Psichikos ligų gydytojai yra ypatingi. Būtent tokia Kalniečių poliklinikos gydytoja Aida Diana Stankevičienė."

"Otorinolaringologas Kęstutis Marius Šaulys – kuklumo, gerumo, nuoširdumo įsikūnijimas. Jis didžiausias savo srities profesionalas Respublikinėje Kauno ligoninėje."

"Vaikų chirurgei Giedrei Trumpulytei darbas – jos gyvenimas, o troškimas numalšinti svetimą skausmą nuolat ir nenumaldomai traukia, kaip galingas magnetas traukia metalo drožlę."

"Kraujavimas ir kraujagyslių ligos tampa nepavojingos, kai atsiduri aukščiausio meistriškumo profesionalo Lino Veličkos rankose. Tesaugo jį Dievas."

Belieka balsuoti už tuos, kurie yra šiame dešimtuke. Tai padaryti galima iki balandžio 24 d., užpildant anketą ir atsiunčiant į "Kauno dienos" redakciją, I.Kanto g. 18, 44296 Kaunas, atskiru laišku arba e. paštu [email protected]

Nuoširdžiausias gydytojas ir visi nominantai bus pagerbti balandžio 25 d. 18 val. Kauno rotušėje vyksiančioje iškilmingoje šventėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų