Kaune susirinkusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį vakarienei valgys kelių rūšių sriubas, salotas, karštus patiekalus ir desertus.
Pirmadienio vakarą dauguma Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narių bus susirinkę viešbutyje „Perkūno namai“. Todėl viešbučio restorano darbuotojai ruošėsi gausiai vakarienei.
„Paprašė, kad maisto nepritrūktų. Pasirinkimas išties bus didelis“, – nusijuokė vienas iš viešbučio savininkų Vidimantas Žekas.
Pirmadienį ant Lietuvos rinktinės vakarienės stalo bus patiektos dviejų rūšių sriubos, trijų rūšių salotos, keturi skirtingi karštieji patiekalai ir keli desertai.
Lietuvos krepšinio rinktinei pateiktas valgiaraštis:
SALOTOS
Cezario salotos su keptomis krevetėmis ir raudonaisiais ikrais
Serano kumpio salotos su keptomis cukinijomis, pomidorais ir mocarela
Graikiškos salotos su fetos sūriu
SRIUBOS
Itališka žuvienė
Kreminė vištienos sriuba kolumbietiškai
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jaučių išpjovos didkepsnis
Kalakutų krūtinėlė su abrikosų ir garstyčių padažu
Otų filė su raudonojo „Pesto“ ir rikoto sūrio plutele, keptomis tigrinėmis krevetėmis
Makaronai su vištiena ir šparagais
SALDIEJI PATEKALAI
Itališkas vanilinis pudingas
Tradicinis prancūziškas grietinėlės ir kiaušinių kremas
Ledai
Naujausi komentarai