Quantcast

Karmėlavoje – naujas seniūnas

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybės Karmėlavos seniūnijai nuo birželio 3 d. pradėjo vadovauti naujasis seniūnas Židrūnas Šadauskis.

„Tikrai ateinu ne tinginiauti, bet tikiuosi sulaukti palaikymo, pagalbos ir bendradarbiavimo“, – kalbėjo naujas pareigas eiti pradėjęs seniūnas.

Ž. Šadauskis studijavo Žemės ūkio universitete, Vandens ūkio ir žemėtvarkos fakultete, 2001 m. baigė studijas ir įgijo aplinkos inžinieriaus kvalifikaciją.

Naujasis seniūnas Krašto apsaugos tarnybai atidavė 33 metus. Nuo 1991 m. dvejus metus dirbo Krašto apsaugos departamente komendanto pavaduotoju. Nuo 1993 m. iki 2002 m. – Karo prievolės administravimo tarnyboje skyriaus viršininku, vėliau dvylika metų – Lietuvos kariuomenėje Karo prievolės centro viršininku.

Nuo 2014 m. Ž. Šadauskis karjerą tęsė Lietuvos šaulių sąjungoje, kur dvejus metus buvo rinktinės vadas, o nuo 2016 m. iki 2024 m. – vado pavaduotojas.

Naujojo vadovo pasveikinti ir palinkėti sėkmės atvyko Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius.

„Turite ne vienų metų vadybinio darbo patirties, todėl žinote, ką reikia daryti: kaip suvienyti bendriems darbams, kaip išklausyti kiekvieną ateinantį ir kaip tas problemas spręsti. Šiandien seniūnija, seniūnas ir jo komanda yra arčiausiai žmonių. Todėl linkiu sėkmės, gerų darbų ir neprarasti jautrumo ir nuoširdumo rūpinantis seniūnijos, jos gyventojų gerove“, – linkėjo meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių