Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune – išskirtinis grožio paslaugų mokymo centras

2014-05-06 14:20 diena.lt inf.

Šiandien Kaune atidarytas moderniausias Baltijos šalyse kirpimo ir grožio paslaugų mokymo centras “Modus”. Jis priklauso Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centrui (KMPMC), kuris yra didžiausias Lietuvoje.

Į naujojo mokymo centro statybą, pastatų rekonstrukciją ir įrangos įsigijimą investuota 16 milijonų litų.

„Įsigijome naujausią įrangą, tačiau mūsų tikslas yra ne pelnas, o mokymasis ir mokymas. Matėme, kad mūsų rengiami specialistai turi vykti į kitas šalis tam, jog galėtų susipažinti su naujausia įranga, ten mokytųsi ar atliktų tam tikras procedūras”, – kalbėjo KMPMC direktorė dr. Laimutė Anužienė.

Geriausi būsimieji kirpėjai, kosmetologai, manikiūro, masažo, ilgalaikio makiažo ir kiti specialistai savo įgūdžius nuo šiol galės tobulinti dar geresnėmis sąlygomis nei iki šiol. Dirbti šiame centre atrinkti labiausiai motyvuoti mokiniai. Jie darbuosis prižiūrimi mokytojų.

„Centre bus teikiamos ir SPA, floristikos, įvaizdžio dizaino, kitos paslaugos. Norėčiau paminėti ir skalbinių priežiūrą, rūbų valymą ir tam skirtą „žaliąją liniją“. Kuo skiriasi jų valymas? Po jų išvalymo nelieka nuosėdų, cheminių medžiagų, tai labai svarbu alergiškiems ir kokybės ieškantiems žmonėms”, – sakė direktorė.

Čia galės mokytis, laikyti egzaminus ir mokyklų (vidurinių, gimnazijų, aukštųjų) bei darbo rinkos mokymo centrų rengiami specialistai, pavyzdžiui,  iš Šv. Ignaco Lojolos kolegijos.

L. Anužienė džiaugėsi ir tuo, kad šis išskirtinis ir šiuolaikiškas mokymo centras neabejotinai dar labiau pagerins profesinio rengimo įvaizdį.

Naujajame centre kirpimo, grožio ir susijusių paslaugų sektoriaus specialistai bus rengiami pagal 8 mokymo programų modulius: kirpimo, kosmetikos, siuvimo, išvaizdos dizaino, drabužių priežiūros, aplinkos dizaino, dailiųjų amatų, klientų aptarnavimo.

Centre taip pat bus galimybė tobulinti kvalifikaciją mokantis atskirus kirpimo, grožio ir susijusių paslaugų srities mokymo modulių. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų