Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta)

2011-06-28 16:01
Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta) Kaune nusiaubta Naujosios sąjungos būstinė (papildyta)

Naujosios sąjungos Kauno skyriaus pirmininkas Albinas Anužis mano, kad išpuolis susijęs su sprendimu įsilieti į Darbo partiją. Įsilaužėliai paliko pėdsakų.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį į Kauno socialliberalų būstinę įsiveržę neprašyti svečiai ilgai šėlo nepastebėti, nes pirmiausia atjungė signalizaciją.

„Ėjo savo darbą žinantys žmonės“, – konstatavo A.Anužis.

A.Anužis įsitikinęs, kad įsilaužėlių tikslas buvo 700 partiečių asmens duomenys. Lyg nujausdamas, A.Anužis kompiuterį su duomenimis iš būstinės buvo išnešęs.

„Atėjo duomenų, o kai nerado, nusprendė padaryti kuo daugiau žalos“, – įvykio versiją pasakojo A.Anužis.

Vandalai daužė viską, kas papuolė po ranka. Viskas sujaukta ir apversta, kėdės išmėtytos pro langus, tačiau materialiniai nuostoliai nėra labai dideli.

Įsilaužėliai atsargiai elgėsi tik su monitoriumi, šildytuvu ir keliais aplankais su partijos narių duomenimis. Šie daiktai buvo sudėti prie lauko durų. Manoma, kad juos ketinta išsinešti, tačiau nusikaltėlius galėjo kas nors pabaidyti.

Naujoji sąjunga nutarė įsilieti į Darbo partijos gretas, tad visos politinės jėgos šiuo metu vykdo socialliberalų medžioklę. Anot A.Anužio, labai didelė dalis partiečių pereina į Darbo partiją, o tai daug kam nepatinka.

„Įtariu kas tai padarė, bet įrodymu kol kas neturiu. O kai turėsiu, duosiu į snukį“, – įsilaužimo organizatorių perspėjo A.Anužis.

Įsilaužėliai nusikaltimo vietoje paliko švarką ir mobiliojo ryšio telefoną. Jo savininkas greitai turėtų būti nustatytas, tačiau baiminamasi, kad šiais įrodymais nusikaltėliai bando kažkam suversti kaltę.     

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų