Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno dramos teatras vilioja paskutinės minutės pasiūlymais

2009-03-10 14:14
Kauno dramos teatras vilioja paskutinės minutės pasiūlymais
Kauno dramos teatras vilioja paskutinės minutės pasiūlymais / Ignas Maldžiūnas

Kauno valstybiniame dramos teatre (KVDT) pasipylė nuolaidos. Anksčiau skelbęs 50 proc. nuolaidas į repertuaro spektaklius  moksleiviams, studentams, pensininkams ir neįgaliesiems, dabar teatras ėmė vilioti paskutinės minutės pasiūlymais, galiojančiais visiems.

Šį kartą taikoma 40 proc. nuolaida bilietams į kovo 12 d. dviejų dalių žmogaus studiją paveiksluose „Pietūs su Liudviku“. Spektaklį pagal Thom Bernhard pjesę apie XX a. filosofijos genijų Ludwigą Wittgensteiną pastatė režisierius Alvydas Vizgirda.

„Be nuolaidų, bilietai į šį spektaklį kainuoja 20 ir 25 litus. Su 40 proc. nuolaida - atitinkamai 12 ir 15 litų“, - paskambinus bilietų kasos telefonu, paaiškino teatro kasininkė. Ir pridūrė, kad bilietų dar yra, tačiau neatskleidė, kiek jų parduota.

KVDT direktorius Egidijus Stancikas pastebėjo, kad spektaklis „Pietūs su Liudviku“ niekada nebuvo vienas žiūrimiausių. „Turime spektaklį bent kartą per mėnesį parodyti. Jei kai kuriuos spektaklius rodytume rečiau, aktoriams būtų sudėtinga ir tekstą prisiminti“, - pastebėjo teatro vadovas. Jis tikino, kad teatras krizės nejaučiąs - šių metų vasario mėnesio „uždarbis“ iš bilietų yra beveik 10 proc. didesnis nei to paties laikotarpio pernai. „Bilietų nebranginome, tiesiog dabar, uždarę Didžiąją sceną, labiau išnaudojame kitas vaidybines erdves ir rodome daugiau spektaklių“, - prisipažino teatro vadovas.
E.Stancikas žadėjo paskutinės minutės pasiūlymais  žiūrovus vilioti ir ateityje.

Studentai, moksleiviai, neįgalieji ir pensininkai už pusę kainos gali įsigyti bilietą ir į naujausią KVDT spektaklį - Artūro Areimos režisuotą Bernard Marie Koltes „Sugrįžimą į dykumą“. Spektaklis vyks 10 d. 18 val. Ilgojoje salėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų