Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno energija“ siūlo naudotis elektroninėmis paslaugomis

2009-02-21 16:17
„Kauno energija“ siūlo naudotis elektroninėmis paslaugomis
„Kauno energija“ siūlo naudotis elektroninėmis paslaugomis / Tomo Raginos nuotr.

„Kauno energija“ siūlo naujieną - nuo šių metų sausio mėnesio galimybę naudotis elektroninėmis paslaugomis. Tokia galimybė padės sutaupyti vartotojo laiką ir pinigus.

Elektroninėmis paslaugomis turi galimybę naudotis SEB ir „Swedbank“ klientai per šių bankų elektroninės bankininkystės sistemas.

Naudodamiesi el. paslaugomis vartotojui pranešama apie sąskaitos atsiradimą, kai tik ji išleidžiama, taip pat suteikiama galimybė sąskaitą iškart apmokėti per el. bankininkystės sistemas. Šis mokėjimo būdas patogus tiems vartotojams, kurie moka už kelis objektus, nes vienu mokėjimu galima apmokėti neribotą kiekį objektų, nurodant, kiek konkrečiai už kurį objektą norite mokėti.

„Kauno energijos“ pateiktais duomenimis už 2008 metų gruodį teikiamas paslaugas gyventojai atsiskaitė 90,09 proc., pramonė 88,84 proc., organizacijos finansuojamos iš savivaldybės biudžeto 42,07 proc.

Bendrovė primena, jog nuo šių metų sausio iki rugpjūčio 31-osios už šilumos energiją ir karštą vandenį iš valstybės biudžeto 14 procentinių punktų bus dengiamas pridėtinės vertės mokestis (PVM).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų