Quantcast

Kauno gatvėse – keturračius pabalnoję Kalėdų Seneliai (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą vairuotojų ir praeivių dėmesį traukė Kauno gatvėmis riedėję Kalėdų Seneliai. Šventiniais kostiumais pasipuošusius keturračių vairuotojus ir jų keleivius miestiečiai ne tik fotografavo ir filmavo, bet ir palydėjo šypsniais.

„Oho, kiek daug Kalėdų Senelių, – šypsojojo Vilijampolėje griausmingai riedėjusią koloną stebėjęs berniukas. – Ir jie visi man atveš dovanų? Valio!“

Šilainiuose šiam vaizdui neliko abejinga ir mergytė, kuri išgirdusi griausmą tik išplėtė akis. „Bus dovanų, – šūktelėjo ji. – Noriu važiuoti su Kalėdų Seneliais kartu!“

Suaugusieji vaizdą stebėjo kiek santūriau – jų veidus nutvieskė šypsena, o vairuotojai Kalėdų Senelius sveikino garso signalais.

Kalėdų Seneliai, važiuojantys ne jiems įprasta transporto priemone – rogėmis –, o keturračiais kauniečių dėmesį traukia ne pirmi metai. Keturračių mėgėjų klubas „Kauno Jawos“ šiemet į tradicinį kalėdinį karavaną rinkosi jau septintą kartą.

Daugiau nei pusšimtis Kalėdų Senelių, vairuojančių keturračius, nugriaudėjo Kauno gatvėmis, ir popietę susirinko prie eglutės Rotušės aikštėje. Ten jie sveikino miestiečius, keturračiais pavėžino vaikus ir įteikė kalėdinę staigmeną asociacijos „Sraunija“, vienijančios sergančius genetinėmis nervų ir raumenų ligomis, nariams.

Kasmet klubas „Kauno Jawos“ Kalėdų proga nudžiugina tuos, kuriems labiausiai reikia pagalbos. Šiais metais išskirtinio dėmesio sulaukė šeimos, auginančios retomis ligomis sergančius vaikus.

Praėjusiais metais apie 40 Kalėdų Senelių, apvažiavę miesto gatves, taip pat sulėkė į Kauno Rotušės aikštę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

k

k portretas
misko siaubunai su pirdekletais apsimete kaledu seniais ,

ALGIS

ALGIS portretas
TAI TAIP JIEMS TERŪPI KLIMATO TARŠA IR ATŠILIMAS , KAKOŽKOLIE NEDATIOPOS .

Romalda

Romalda portretas
Kokie jūs pikti, nejaugi negalite pasidžiaugti tais,kurie suteikia džiaugsmo kitiems
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių