Pereiti į pagrindinį turinį

N. Mikelionis iš darbo išlydėtas ovacijomis: tikimės, kad sugrįšite

2024-08-23 14:30 diena.lt inf.

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos (GMPT) vadovas Nerijus Mikelionis iš darbo išlydėtas greitosios automobilių sirenų gausmu ir darbuotojų plojimais. Tarnybos kieme susirinkęs gausus būrys paramedikų, kitų darbuotojų skandavo „Ačiū, ačiū!“.

GMP vaizdo įrašo stop kadras

„Išlydime geriausią GMPT vadovą“, – rašė tarnybos atstovai feisbuke.

N. Mikelioniui bvo įteikta gėlių ir įrėminti GMPT marškinėliai su užrašu „Vadovas“. Taip pat ir GMPT vėliava, ant kurios darbuotojų palinkėjimai ir parašai.

Į N. Mikelionį darbuotojų vardu kreiptasi ir viešai feisbuke.

„Gerbiamas Vadove, 19 metų 7 mėnesius ir 21 dieną Jūs atidavėte geresnės, kokybiškesnės Greitosios medicinos pagalbos kūrimui. Jūs visados išliksite nuostabus, atsidavęs savo darbui, darbštus, patariantis ir palaikantis Vadovas. Jūs buvote ir liksite Lietuvos Greitosios medicinos pagalbos tarnybos pats stipriausias ramstis. Mums buvo garbė ir privilegija, jog galėjome dirbti Jums vadovaujant. Didžiuojamės Jumis ir norime padėkoti už viską, ką padarėte dėl mūsų ir visos bendruomenės. AČIŪ iš visos širdies!!!“ – dėkojama N. Mikelioniui.

Darbuotojai nusifilmavo ir vaizdo linkėjimuose. Juose dėkojo už motyvaciją, žinias, lyderystę, galimybę tobulėti, už pasitikėjimą, palaikymą, už rūpestį darbuotojais, kad buvo kantrybės ir atsidavimo darbui pavyzdžiu, vylėsi, kad vadovas dar sugrįš. 

Didžiuojamės Jumis ir norime padėkoti už viską, ką padarėte dėl mūsų ir visos bendruomenės.

Laikinai įstaigai vadovaus direktoriaus pavaduotoja medicinai dirbusi Ilona Kajokaitė.

N. Mikelionis prašymą atleisti iš pareigų sveikatos apsaugos ministrui Aurimui Pečkauskui įteikė rugpjūčio 19 dieną, argumentuodamas, kad traukiasi siekdamas suvaldyti įstaigai ir jam pačiam kylančią reputacinę žalą dėl viešojoje erdvėje pasirodžiusios informacijos apie jo galimai atliktus neteisėtus veiksmus. Jis taip pat tvirtino norįs apsaugoti savo bei savo šeimos privatumą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų