Quantcast

Naujoji pavežėjimo platforma „Forus“ auga žaibišku greičiu: automobilių skaičius išaugo dvigubai

  • Teksto dydis:

Ženkliai pabrangus kurui ir automobilio išlaikymui, kauniečiai ieško naujų būdų, kaip po miestą keliauti praktiškai ir patogiai. Vienas iš jų – liepos viduryje Kaune ir Vilniuje pradėjusi veikti estų pavežėjimo platforma „Forus“, siūlanti draugiškas kainas ir aukštą paslaugų kokybę. Per kiek daugiau nei mėnesį įmonės automobilių skaičius dviejų šalies didmiesčių gatvėse išaugo iki 2000, o bendrovės pavežėjai kauniečiams jų kelionės tikslą padėjo pasiekti daugiau kaip tūkstantį kartų.

„Pirmasis Kaune praleistas mėnesis rodo, kad šio miesto pavežėjimo rinkai „Forus“ paslaugos yra itin reikalingos. Matome, kad tuo yra patenkinti tiek klientai, tiek vairuotojai, nuo šiol turintys platesnį pavežėjų pasirinkimą. Džiaugiamės, kad mūsų tikslas iki vasaros pabaigos pradėti veiklą visose Baltijos šalyse yra įgyvendinamas sklandžiai ir viskas klostosi pagal planą“, – sako Nataliya Gavrylova, „Forus“ finansų vadovė ir valdybos narė.

Svarbu ir tai, kad pirmiesiems klientams įmonė taiko 40 proc. nuolaidą, siekiančią iki 3 euro. Ji galios iki rugsėjo pabaigos.

Itin geros sąlygos vairuotojams

Visai neseniai „Forus“ turimų automobilių skaičius Lietuvoje pasiekė 2000 ribą, tačiau kasdien prie platformos jungiasi vis daugiau vairuotojų. Iš viso šiuo metu Kaune kursuoja 150 „Forus“ automobilių.

„Suprantame, kad tik patrauklios darbo sąlygos gali padėti ir toliau auginti lojalių „Forus“ vairuotojų komandą. Todėl siekdami aktyviai didinti jų skaičių ir Kaune, ir kituose miestuose, šiuo metu vairuotojams siūlome motyvacines premijas, kurios yra išmokamos kas savaitę. Į jas gali pretenduoti tiek nauji, tiek anksčiau prisijungę vairuotojai“, – pasakoja N. Garvylova ir priduria, kad nauji vairuotojai prisijungti prie „Forus“ gali registruodamiesi internetiniame puslapyje www.forus.eu/lt.

Be to, „Forus“ suteikia unikalią ir inovatyvią galimybę tiek pavežėjams, tiek klientams tapti įmonės bendrasavininkiais renkant „US Token“ taškus.

Jų veikimo principas yra paprastas – klientui naudojantis „Forus“ paslaugomis ir išleidus 100 eurų, jis gauna vieną „US Token“ tašką. Planuojama, kad šie taškai įgis vertę ir galės būti iškeisti į įmonės akcijas po 5 metų. Pavyzdžiui, kai klientas naudojantis „Forus“ platformos paslaugomis išleidžia 100 eurų, jis gauna vieną „US Token“ tašką.

Apie „Forus“

Tarptautinė pavežėjimo platforma „Forus“ 2022 m. įkurta Estijoje, šiuo metu vykdo sparčią plėtrą Baltijos šalyse. Įmonė siūlo aukštos kokybės pavežėjimo paslaugas už prieinamą kainą. „Forus“ pavežėjams ir klientams suteikia galimybę tapti bendrovės bendrasavininkais, naudojantis inovatyvia „US Token“ programa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
t.y. buvo viena mašina, o dabar dvi

jj

jj portretas
Lietuviai naudoja vežima su arkliu

Vai vai

Vai vai portretas
Rusai vel isdure,jandex pakeite pavadinima,tik telefono numeriai liko jandex
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių