Quantcast

Paskelbė, kur bus galima atsisveikinti su A. Kriščiūnu-Tynta

  • Teksto dydis:

Penktadienį pranešta, kad užgeso humoro laidų vedėjo, buvusio Kauno miesto tarybos nario, visuomenininko Aušrio Kriščiūno-Tyntos gyvybė. Paviešinta ir informacija apie atsisveikinimą bei laidotuves. 

Urna bus pašarvota „Rekviem“ laidotuvių namuose, Kaune, birželio 29 nuo 18 valandos. Ji išnešama birželio 30 d. 15 valandą

Velionis atguls Romainių kapinėse, šeimos kape.

„Labai prašom žiniasklaidos atstovų gerbti šeimos privatumą, – prašo artimieji. – Prašom pagerbti baltu žiedu.“

A. Kriščiūnui-Tyntai buvo 56-eri.

A. Kriščiūnas gimė Vilniuje, mokėsi Antano Vienuolio ir 35-tojoje vidurinėse mokyklose, vėliau studijavo Kauno technologijos universiteto energetikos fakultete.

A. Kriščiūnas išgarsėjo prieš trisdešimt metų humoro laidoje atlikdamas vadinamąjį tautinį šokį „Tynta“. A. Kriščiūnas-Tynta dalyvavo TV laidoje „Bentski šou“,  projektuose „Tegyvuoja karalius“, „Europa šou“, „Grand LT šou“, buvo ir realybės šou „Baras“ vedėju.

A. Kriščiūnas yra dirbęs radijo stoties programų direktoriumi, reklamos agentūrose, buvo įvairių televizinių projektu dalyvis, vedėjas.

Jis buvo grupės „Belmondo“ įkūrėjas ir lyderis, grupės „Išjunk šviesą“ vadybininkas, radijo stoties „Ultra Vires“ vienas steigėjų, programų direktorius. Vedė laidas radijo stotyje „Extra FM“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Foksas

Foksas portretas
Netikėjau, kad alus suėda kepenis, tynta slabakas buvo.sveikas juk nenumirs.

Jonas

Jonas portretas
Nemato kauniečiai butinumo atsisveikinti su šitu tipu..Nesinori negražiai rašyti ,bet tegul sava šeima atsisveikina su juo.

Chi

Chi portretas
Gedimino g.pastoviai bare sėdėjo alaus mėgėjas o jis blaivas kada budavo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių