Pereiti į pagrindinį turinį

Politikai Kauno kapinių reikalus patikėjo saviškiui

2011-09-08 17:30
Politikai Kauno kapinių reikalus patikėjo saviškiui
Politikai Kauno kapinių reikalus patikėjo saviškiui / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Miesto taryba nubalsavo atleisti iš pareigų savivaldybės įmonės „Kapinių priežiūra“ direktorių Valdemarą Olšauską. Jo kėdė atiduota socialdemokratui Evaldui Stankevičiui.

E.Stankevičius paskirtas laikinai eiti „Kapinių priežiūros“ vadovo pareigas. Jis yra administracijos direktoriaus pavaduotojo Andriaus Stankevičiaus brolis ir socialdemokrato Kęstučio Kriščiūno partijos kolega bei senų laikų draugas.

Tokiam politikų norui prieštaravo Vyriausybės atstovė Kauno apskrityje Rasa Noreikienė, nes nėra Specialiųjų tyrimų tarnybos pažymos, liudijančios, kad E.Stankevičius gali eiti „Kapinių priežiūros“ vadovo pareigas.

Kai kuriems politikams užkliuvo ir tai, kad dėl giminystės ryšių gali būti viešųjų ir privačiųjų interesų konfliktas. Vis dėlto, tarybos nariai ignoravo tokias pastabas ir nusprendė taip, kaip reikėjo.

Vyriausybės atstovė ketina stabdyti šį tarybos sprendimą.

Bendrovės direktorius V.Olšaukas nusprendė trauktis iš pareigų ir direktoriaus kėdę paliks rugsėjo viduryje. Jis pats aiškina pavargęs nuo politinių peripetijų ir nuolatinio spaudimo. Neoficialiai kalbama, kad pastaruoju metu išmesti jį iš pareigų itin stengėsi A.Stankevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų