Pereiti į pagrindinį turinį

Prie „Megos“ automobiliai plaunami be vandens

2009-07-23 17:21
Prie „Megos“ automobiliai plaunami be vandens
Prie „Megos“ automobiliai plaunami be vandens / "Megos" nuotr.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ automobilių stovėjimo aikštelėje atidaryta aplinkai draugiška automobilių plovykla.

„Siekiame, kad mūsų pirkėjai gautų kuo platesnį spektrą jiems reikalingų paslaugų - galėtų ne tik apsipirkti, bet ir pavalgyti, pramogauti, dabar - ir nusiplauti automobilį“, - naują paslaugą komentavo prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Centro „Mega“ automobilių aikštelėje įsikūrusioje plovykloje taikoma sparčiai populiarėjanti automobilių priežiūros technologija - aplinkai draugiškas automobilių plovimas be vandens.

Valymo procesas paprastas: specialus skystis purškiamas tiesiai ant automobilio ir su viena mikropluošto šluoste pašalinami visi nešvarumai, o su kita nuvalomi likučiai ir pasiekiamas poliravimo efektą primenantis blizgesys.

Dėl unikalios valomojo skysčio sudėties ir išskirtinių mikropluošto šluostės savybių purvas nuo automobilio ar stiklo tarsi atkeliamas ir nuvalomas nebraižant bei neištepant paviršiaus. Po valymo automobilis lieka ne tik švarus, bet ir padengtas apsauginiu polimeriniu sluoksniu.

Aplinkai draugiško automobilių plovimo technologija prieš penkerius metus pradėta taikyti JAV, dabar sparčiai populiarėja ne tik šioje šalyje, bet ir Australijoje, Europoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų