Pereiti į pagrindinį turinį

„Lidl“ apsilankiusi pirkėja: čia žmonės akivaizdžiai kvailinami

2018-11-23 14:00

Lietuvių pagamintų produktų prekybos tinkle „Lidl“ norėjusi nusipirkti kaunietė Edita dabar džiaugiasi, kad aklai nepasitikėjo prieš akis matoma informacija.

Portalo skaitytoja užsuko į Kaune, Savanorių pr. 315 esančią „Lidl“ parduotuvę. Moteris atkreipė dėmesį į vištų kiaušinius, putpelių kiaušinius ir avižinę košę. Prieš akis kaunietei švietė iškaba, kur užrašas skelbė: „Pagaminta Lietuvoje“.

Visgi akyla parduotuvės lankytoja prekių į krepšelį krauti neskubėjo, o dirstelėjo į ant produktų esančias etiketes. Tiek ant vištų bei putpelių kiaušinių pakuočių, anot skaitytojos, kilmės šalis buvo nurodyta Latvija, o štai ant avižinės košės – Lenkija.

„Šioje parduotuvėje akivaizdžiai kvailinami pirkėjai“, – teigė moteris, į redakciją atsiuntusi ir kiaušinių bei avižinės košės nuotraukas.

Skaitytojos nuotr.

„Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Valdas Lopeta teigia, kad po portalo žurnalistų atsiųstų skaitytojos nuotraukų, parduotuvėje buvo atliktas patikrinimas. „Pagaminta Lietuvoje“ ženklu žymime tik tas prekes, kurių kilmės šalis yra Lietuva. Akivaizdu, kad šiuo atveju klaida buvo padaryta šioje konkrečioje parduotuvėje, keičiant kainolapius ir kitą reklaminę informaciją. Šiuo metu informacija parduotuvėje jau yra atvaizduojama teisingai, darysime viską, kad daugiau toks atvejis nepasikartotų“, – teigė prekybos tinklo atstovas.

Anot jo, jeigu moteris šias prekes būtų įsigijusi ir neatitikimus pastebėjusi tik namuose, ji būtų galėjusi grąžinti prekę ir atgauti sumokėtus pinigus.

Anot V. Lopetos, panašių nusiskundimų iki šiol prekybos tinklas nebuvo sulaukęs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų