Pereiti į pagrindinį turinį

Dar vienas gaisras Savanorių pr.: užsidegė žymusis „Maximos“ malūnas

2024-08-07 05:43 diena.lt inf.

Trečiadienio rytą virš Savanorių pr. pakilo dūmų stulpas. Skaitytojai užfiksavo, kad dega stilizuotas malūnas, puošiantis vieną „Hyper Maximos“ kavinių.

Apie gaisrą uniagesiams pranešta 7.52 val. Nurodyta, kad sklinda dūmai. 8.40 val. gaisras buvo lokalizotas, ieškoma gaisro židinių.

Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad gaisro priežastis aiškinasi specialistai. „Nuolat palaikome ryšį su Kauno priešgaisrine gelbėjimo tarnyba“, – komentavo atstovė.

Ji patvirtino, kad žmonės nenukentėjo. „Gaisras malūne šalia „Maximos“ parduotuvės jau likviduotas. Viso prekybos centro darbuotojams jau saugu ir leista grįžti į patalpas. Planuojama, kad prekybos centras savo veiklą atnaujins 13 val.“, – sakė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Primename, kad vakar apie 21 val. taip pat Savanorių pr. atvira liepsna degė namas. Įtariamas padegimas. Namas nenaudojamas, medinis.

Ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodoma, kad gaisro metu išdegė medinė namo laiptinė į aukštą, šalia laiptinės esanti pagalbinė patalpa, apdegė palėpė, nudegė ir buvo nuardytos stogo konstrukcijos bei skardinė danga. Vandeniu sulietos pirmojo aukšto patalpos.

Vanduo gaisro gesinimui tiekiamas iš gaisrinio hidranto esančio kitoje gatvės pusėje – automobiliai Savanorių pr. vyko per pastatytus magistralinės linijos tiltelius, eismą reguliavo policijos pareigūnai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų