Quantcast

Dingusio garliaviškio paieška: į tvenkinį nuleistos gelbėtojų valtys

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio toliau ieškomas dingęs jaunas garliaviškis Domantas Sakalavičius. Paiešką apylinkėse vykdo ir savanoriai, o specialiosios tarnybos nuleido valtį į vieną tvenkinį.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai penktadienį apie 10 val. į Pagirės kaime (Kauno r.) esantį Molyno tvenkinį nuleido valtis, vyksta žvalgyba.

Taip pat penktadienį į paieškas įsitraukė ir savanoriai. Kaip nurodė artimieji, prie paieškos prisideda VŠĮ „K9 paieška“, jie kvietė prisijungti visus neabejingus jauno žmogaus likimui.

Primename, kad Kauno pareigūnai vykdo D. Sakalavičiaus (gim. 1999 m.) paiešką. Vyras iš namų, esančių Kauno rajone, Garliavoje, Tulpių g., išėjo rugpjūčio 21 d. laikotarpiu nuo 9 val. iki 17 val. ir iki šiol į juos negrįžo.

Domantas Sakalavičius/Kauno policijos nuotr.

Paskutinį kartą vyras matytas rugpjūčio 21 d. apie 12.30 val. vyras buvo pastebėtas einantis Kauno r., Garliavos apyl. sen., Pagirių k., Pagirių g. ir Liepaičių g. sankryžoje, kryptimi link Prienų. Vaikinas vilkėjo baltos spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis, vilkėjo pilkos spalvos šortais su tamsios spalvos įsiuvais ties keliais, avėjo pilkos spalvos sportinius batelius.

Apie 15 val. Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė pranešė, kad buvo išžvalgytas Molyno tvenkinys, nieko nerasta. Dar gelbėtojai žvalgys netoliese esantį mažesnį tvenkinį. Jei nieko nebus rasta, šiai dienai daugiau paieškos veiksmų vandenyje neplanuojama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paklausimas Autizmas?

Paklausimas Autizmas? portretas
Visai neblogai, Molyne nuskesti ten gylis tik 1,5 m, varlynas.

tik

tik portretas
siais sorosiniais skelbimais varo daugiau baimes ir nevilties vakaru parazitu garbintojai kuriu panasus likymas jei ne blogiau laukia pz=0

Rip in peace

Rip in peace portretas
Na ir ras tą sustingusį kūną, kam nuo to bus lengviau? Tik dar daugiau skausmo. Geriau visą gyvenimą viltingai laukti, taip ir nesužinojus jo kančių
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių