Pereiti į pagrindinį turinį

E. Daktaro patarimai aiškinantis santykius

2015-09-11 08:28

Enrikui Daktarui teks minti Kauno apylinkės teismo slenkstį.

Enrikui Daktarui teks minti Kauno apylinkės teismo slenkstį.

E.Daktaras prašė atleisti jį nuo dalyvavimo teismo posėdžiuose, kuriuose nagrinėjama jo pagrobimo istorija.

Tačiau teismas paskelbė, kad E.Daktaro dalyvavimas teismo posėdžiuose yra būtinas. Dar neapklaustos dvi liudytojos. Kadangi liudytojų parodymai skiriasi, teismas neatmetė, kad gali prireikti nukentėjusiojo ir liudytojų akistatos.

Bylos duomenimis, 2014 m. lapkričio 16 d. V.Putvinskio gatvėje prie naktinio klubo E.Daktaras grupės vyrų buvo apkumščiuotas, prievarta įkištas į „Mercedes Benz“ bagažinę bei išvežtas į užmiestį. Nenustatyta, kiek žmonių naudojo smurtą. 

Praeityje garsėjęs kaip nusikalstamo pasaulio Tauragėje autoritetas, o dabar didelius verslo projektus Lietuvoje ir Baltarusijoje plėtojantis A.Pukelis žinomas ir Šviniaus pravarde tokiu būdu keršijo E.Daktarui už savo žmonos įžeidimą. 

Pasak A.Pukelio, per Džordanos Butkutės koncertą „Žalgirio“ arenoje neblaivus E.Daktaras įžeidinėjo jo žmoną, o po to apliejo ją gėrimu. Moteris apie įvykį telefonu pranešė A.Pukeliui, kuris metė verslo reikalus ir tuoj pat pradėjo E.Daktaro medžioklę. 

Pasak prokuroro, nuvežęs jį prie Ringaudų, sudavė E.Daktarui 13 smūgių, nuskėlė 4 dantis.  A.Pukelis nuo seno garsėja išskirtine fizine jėga ir karštu būdu.  

A.Pukelis kaltinamas E.Daktaro laisvės atėmimu ir nesunkiu sveikatos sutrikdymu. Jis pripažįsta dalį kaltės. 

E.Daktaras jokių pretenzijų dėl šio įvykio nėra pareiškęs, tačiau paragintas pakomentuoti tėvo žodžius, kad esą Šviniui „reikėjo duoti E.Daktarui į snukį, o ne grobti“, pratrūko: “Reikėjo vyriškai, civilizuotai išsiaiškinti, o ne banditiškai grobti kaip kokiais 1991 metais“. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų