Pereiti į pagrindinį turinį

Kaimyno pasigedo tik tada, kai iš jo buto ėmė sklisti smarvė

2015-05-26 07:40
Evaldo Virkečio nuotr.

Vakar Kaune savo butuose rasti du neaišku kada mirę žmonės. Vieno kaimynai pasigedo, kai iš jo namų ėmė sunktis vanduo ir jie pajuto nemalonų kvapą. Abiem atvejais buvo kreiptasi į ugniagesius, kad šie padėtų patekti į būstus.

Yra pasitaikę nemažai atvejų, kai pasigedus vienišų kaimynų jie rasti leisgyviai ir perduoti medikams. Vakar susirūpinta pavėluotai.

Iš pradžių prieš 9 val. ryto ugniagesių prašyta patekti į M. Riomerio g. 4 ketvirtame aukšte esantį butą. Pareigūnai į butą įlipo per atdarą langą ir duris atrakino iš vidaus.

"Vonioje rastas yrantis 1940 m. gimusio vyro kūnas, išorinių smurto žymių nematyti. Butas užrakintas raktais iš vidaus", – teigė Kauno policijos atstovas Kęstutis Kasciukevičius. Žmonės prisiminė, kad vyro nematė kelias dienas.

Po pietų panašios ugniagesių pagalbos prireikė Partizanų g. 14-525. Pranešta, kad iš buto sklinda nemalonus kvapas, o jo savininkas jau seniai nesirodo. Patekus į butą rastas miręs 57 m. A. M. Kūnas, kaip teigė policijos atstovas, taip pat buvo pradėjęs irti. Išorinių smurto žymių nebuvo matyti.

Abu kūnai išvežti į Kauno miesto morgą. Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežasčiai nustatyti.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų