Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune į areštinę uždaryta vaikui sudavusi neblaivi motina

2017-04-15 09:37 diena.lt inf.

Kaune į areštinę uždaryta vaiką mušusi motina, Utenoje iš neblaivios motinos paimtas mažametis, o Žiežmariuose neblaivios konfliktuojančios poros vaikai perduoti giminaičiams.

A. Ufarto/BFL nuotr.

Penktadienį Kaune apie 16 val. 30 min. neblaivi (0,63 prom.) 1979 metais gimusi motina 2014 metais gimusiam sūnui sudavė vieną kartą ranka į galvą. Mažametis dėl galvos sumušimo, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Vaikas namuose paliktas su močiute, įtariamoji uždaryta į areštinę.

Utenoje penktadienį 14 val. 45 min. namuose rasta akivaizdžiai neblaivi (blaivumą tikrintis atsisakė) 1974 metais gimusi moteris, su kuria namuose buvo jos mažametis 2013 metais gimęs sūnus. Berniukas pristatytas į Utenos šeimos ir vaiko gerovės centrą, pranešė Policijos departamentas.

Penktadienį apie 22 val. 15 min. Kaišiadorių rajone Žiežmariuose namuose neblaivi (1,72 prom.) 1989 metais gimusi moteris trijų mažamečių vaikų akivaizdoje smurtavo prieš neblaivų (1,99 prom.) vyrą. Nukentėjusysis į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamoji uždaryta į areštinę, mažamečiai vaikai perduoti giminaičiams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų