Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune vėjas jau pridarė žalos: negaliu išvažiuoti iš kiemo!

2024-07-11 20:13 diena.lt inf.

Ketvirtadienį pranešta, jog iš pietvakarių per šalį keliaus audra. Kaune iki 15.30 val. smarkaus lietaus dar nebuvo, tačiau vėjas jau padarė žalos. Vienoje gatvėje ant kelio ir automobilių nukrito elektros laidai. Gyventojai baiminasi galimo elektros nuotėkio.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai informavo, kad Anykščių gatvėje, ties 17-tu numeriu pažymėtu namu, nuo stulpo atsikabino ir žemyn nukrito elektros laidas. Jis užkrito ant kelio ir kelių šalikelėje stovėjusių automobilių. Dabar tvyro baimė, ar einant pro šalį nenutrenks elektra.

„Negaliu iš kiemo išvažiuoti per tuos laidus, baisu, nežinau, ar jais vis dar teka elektra. Manau, kad tai vėjas nudraskė tą laidą ir jis dabar užstoja dalį kelio. Mačiau, kad ir ant dviejų automobilių užkrito. Gal jiems žalos ir nepadarė, bet vis tiek ir tie savininkai dabar nieko daryti negali, kai ant jų turto guli atviri laidai“, – pranešė skaitytojas.

ESO (Energijos skirstymo operatorius) atstovė spaudai portalą kauno.diena.lt informavo, kad minėtoje vietoje nutrūkusiu laidu elektros srovė šiuo metu neteka.

„Patikrinome informaciją ir paaiškėjo, kad tai bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ nutrūkęs laidas. Jiems informaciją perdavėme. Noriu nuraminti gyventojus, kad šiais laidais elektra teka tik tamsiu paros metu“, – nurodė ESO atstovė.