Pereiti į pagrindinį turinį

Dovana vaikui virto spąstais

2016-10-14 08:10 diena.lt inf.

Ketvirtadienio vakare viename Panemunės daugiabutyje vyko neeilinė gelbėjimo operacija – keturi Šančių ugniagesiai vadavo plastikinėje dėžėje įstrigusį penkiametį.

A. Ufarto/ BFL nuotr.

Jo motina portalui kauno.diena.lt pripažino, kad tai – jau antras kartas, kai sūnums prireikia šios tarnybos pagalbos. Prieš penkerius metus koją į špižinį radiatorių buvo įkišęs vyresnėlis. Ketvirtadienio vakare šokoladinio kremo „Nutella“ indą vaizduojančioje žaislų dėžėje, laimėtoje prieš keletą metų prekybos centro „Maxima“ loterijoje, užstrigo jaunėlis.

„Kol jis buvo mažesnis, tilpdavo ten visas. O šiaip šioje dėžėje mes laikėme žaislus. Tačiau tą vakarą sūnus vėl sumanė ten įlįsti – jo dugne dar buvo žaislas“, – pasakojo penkiamečio motina. Anot jos, įkėlęs į indą kojas, sūnus pritūpė ir įstrigo jame per užpakalį.

„Iš pradžių dar bandėme jį ištraukti patys. Tačiau po maždaug 20 minučių bergždžių pastangų paskambinome telefonu 112“, – tęsė pasakojimą pašnekovė, pripažinusi, kad nuo įtampos jai tą vakarą net įsiskaudėjo galva.

Sūnus buvo išsigandęs, o išgirdęs, kad mama kviečia ugniagesius, net puolė į ašaras. Pastarieji atskubėjo su specialiomis žirklėmis – naudoti rimtesnės elektrinės įrangos, kad vaikas dar labiau neišsigąstų, jie nenorėjo.

Mažamečio gelbėjimo operacija užtruko apie 10 minučių. Jį pavyko išlaisvinti atsargiai perkirpus spąstais virtusią dovaną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų