Pereiti į pagrindinį turinį

Paaiškėjo daugiau detalių apie medinuko gaisrą Savanorių prospekte: buvo padegtas?

2024-08-07 10:21 diena.lt inf.

Paaiškėjo daugiau detalių apie antradienio vakarą Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvės sankirtoje liepsnojusį medinį, negyvenamą namą.

Pranešimą apie atvira liepsna degantį medinuką Kauno apskrities ugniagesiai gavo rugpjūčio 6 d. 20.53 val. Į įvykio vietą buvo išsiųsti keturi ugniagesių automobiliai.

Liepsnų židinį ugniagesiai apmalšino 21.55 val. Baigiamieji gaisro gesinimo darbai buvo atlikti 23.07 val. Tačiau gaisravietėje pajėgos pasiliko budėti iki 2.41 val.

Ugniagesių duomenimis, medinukas degė jau ne pirmą kartą. Per gaisrą išdegė medinė name esanti laiptinė į aukštą, šalia laiptinės esanti pagalbinė patalpa. Taip pat apdegė palėpė, nudegė ir buvo nuardytos stogo konstrukcijos bei skardinė danga.

Vandeniu sulietos pirmojo aukšto patalpos. Vanduo gaisro gesinimui buvo tiekiamas iš gaisrinio hidranto, esančio kitoje gatvės pusėje. Automobiliai Savanorių prospektu vyko per pastatytus magistralinės linijos tiltelius, eismą reguliavo policijos pareigūnai.

Pasak Kauno apskrities policijos, įtariama, kad namas buvo padegtas. Nuostolis ir medinuko savininkas – nustatinėjami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų