Quantcast

Pagaliau: skandalingasis „skaistuolis“ sulaikytas Danijoje

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt šaltinių teisėsaugoje teigimu, ankstų pirmadienio rytą – 7.04 val. Danijoje sulaikytas Algimantas Ulvidas, kuriam Generalinė prokuratūra, Kauno apylinkės teismo prašymu, birželio pradžioje išdavė Europos arešto orderį.

Pasak policijos atstovų, vyras sulaikytas Fiuno saloje.

Apie sulaikymą BNS patvirtino ir Generalinės prokuratūros atstovė Elena Martinonienė.

Pirminiais duomenimis, A. Ulvidas pats atvyko į policijos poskyrį, pasakė, kad yra ieškomas Lietuvoje ir tada buvo sulaikytas.

Kaip portalas kauno.diena.lt rašė, nutartys suimti skandalingąjį „skaistuolį“ už akių yra paskelbtos net dviejose šiuo metu minėtame teisme įstrigusiose A. Ulvido bylose dėl jaunesnių negu šešiolikos metų mergaičių tvirkinimo, šokant joms nuogai išsirengus.

Liepos viduryje Kauno apygardos teismas planuoja skelbti savo sprendimą ir trečiojoje A. Ulvido byloje dėl to paties, kurioje Kauno apylinkės teismas balandžio pradžioje jį išteisino. Dėl to, kad jis esą nežinojo tikrojo nukentėjusiųjų amžiaus, o šios jį melavo.

Šį nuosprendį apskundė prokuroras, prašęs skirti A. Ulvidui dvejų metų ir dešimties mėnesių įkalinimą, suimant jį teismo salėje.

Kol teisėsauga, kurios veiksmus riboja įstatymai, priversta „žaisti“ su A. Ulvidu, jam jau pradėti rengti linčo teismai. Vienas tokių, sukėlęs didelį atgarsį, įvyko vasario 20-ąją Pramonės prospekto degalinėje.

Su šiuo incidentu, per kurį A. Ulvidui buvo sulaužyta nosis, skruostikaulis bei akiduobė, susijusi byla – taip pat jau Kauno apylinkės teisme. Prieš jį stos A. Ulvido sveikatos sutrikdymu kaltinamas penkiolikmetės, su kuria jis tada atvyko į minėtą degalinę, draugės tėvas. 

Prisijungęs gegužės pradžioje prie vienos iš šiuo metu Kauno apylinkės teisme įstrigusių savo bylų, A. Ulvidas pareiškė, kad jis yra Barselonoje. Ir netrukus po to vienai televizijai atsiuntė filmuotus vaizdus iš esą jos paplūdimio. Žinoma, ir su savo atvaizdu. Ir neslėpė, kad po to ketina vykti į Skandinaviją.

Be to, tada A. Ulvidas teigė, kad norėtų, jog jį sulaikytų užsienio policija – kad visas pasaulis sužinotų už ką jis yra teisiamas.

Anot A. Ulvido, jis šoka, išsirengęs nuogai, prieš nepilnametes jau 30 metų. Ir nemano, kad tai – nusikaltimas. Nors Lietuvos Aukščiausiojo Teismo išplėstinė septynių teisėjų kolegija yra konstatavusi, kad jis yra neteisus.


Šiame straipsnyje: Algimantas Ulvidasskaistuolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne nu bet

ne nu bet portretas
ir teisėsauga. Pagautas ne viena karta bet vaikšto laisvas. Gali išvažiuot. Neparvažiuot. Dingt. Ir nieko Kas sudirbo mūsų baudžiamaji kodeksa kuriam visada buvo neginčijamas nusikkaltėlio sulaikymas ir sėdėjimas kol viskas bus išaiškyta?

x

x portretas
reikia ne laukti o patiems imti i rankas tvarka nes visai h.ine

nežiniukas

nežiniukas portretas
visada galvojau - kas tas ,vienaragis '' ir kur tas jo ,,ragas'' ? dabar viskas aišku :(
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių