Pereiti į pagrindinį turinį

Paryčių detektyvas: gelbėjo moterį – išgelbėjo vyrą?

2022-06-20 08:46 diena.lt inf.

Pirmadienio paryčiais Kaune, Žemutiniuose Kaniūkuose, dėjosi keisti dalykai. Vienintelis paaiškinimas, kodėl, – stresas, kuris įtakoja ir kviečiančiuosius pagalbon specialiąsias tarnybas, ir, panašu, kad ne visada su juo susitvarkančius pareigūnus.

Asociatyvi Vilmanto Raupelio nuotr.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai praėjusios paros įvykių, į kuriuos teko vykti, suvestines užbaigia pranešimu, kad 6.29 val. gautas pranešimas, jog neįmanoma patekti į namą – giminaitei galimai sutriko sveikata, dėl ko ji neatidaro durų.

Ugniagesiai gelbėtojai teigia, kad jiems atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad jų pagalbos jau nebereikia, nes duris jau buvo išlaužę giminaičiai. Viduje rasta moteris pasruvusi kraujais ir jaučianti širdies skausmus. Beliko padėti ją pernešti į greitosios pagalbos medikų automobilį.

Bandant išsiaiškinti su Kauno policijos atstove, kas gi čia nutiko – nelaimingas atsitikimas, smurtas artimoje aplinkoje, savižudybė, o gal priešlaikinis gimdymas, sulaukta šokiruojančio atsakymo. Policijos atstovė teigė, kad jie 6.32 val. gavo pranešimą, jog 1963 m. gimęs vyras – skambinusiosios kolega neatidaro namų durų. Įtariama, kad jam sutrikusi sveikata. Anot policijos atstovės, panašu, kad šio asmens pasigesta, kai jis neatvyko į darbą.

Tiesa, policija apie šios istorijos pabaigą taip pat pasakojo, kaip ir ugniagesiai, beje, teigę, kad visi jų suvestinių pranešimai remiasi iš Bendrojo pagalbos centro gauta informacija. Anot policijos atstovės, į įvykio vietą atskubėję jos kolegos jau rado greitosios medikus, teikiančius nelaimėliui pagalbą. Todėl konstatuota, kad policijos pagalba čia jau nebereikalinga.

Policijos atstovė patikino, kad šiandien nuo 6 iki 7 val. daugiau jokio pranešimo apie įvykius Žemutinių Kaniūkų gatvėje jie negavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų