Pereiti į pagrindinį turinį

Bute Kaune šuo sužalojo moterį ir paauglį

2024-10-09 19:57 diena.lt inf.

Trečiadienio vakarą į Savanorių prospektą skubėjo policijos, ugniagesių ir medikų ekipažai. Savanorių pr. 403-iojo namo gyventojus apkandžiojo jų agresyvus šuo.

„Medikai ir policija ugniagesių paprašė padėti patekti į Savanorių prospekte esančio daugiabučio butą. Reikėjo atidaryti šio buto duris, nes buvo gautas pranešimas, kad šuo apkandžiojo buto šeimininkę. Ugniagesiai savo užduotį įvykdė, duris atidarė“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas. 

Ugniagesiams teko lipti kopėčiomis – į butą jie pateko per balkoną.

Kauno apskrities policijos budėtoja portalui kauno.diena.lt sakė, kad pranešimą apie įvykį policija gavo 18.41 val.

„Moteris šaukėsi pagalbos. Ją užpuolė agresyvus šuo. Moteris nukentėjo, ji apkandžiota. Medikai įvykio vietoje jai suteikė pagalbą“, – teigė budėtoja.

PAPILDYTA.

Kaip BNS nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, įvykio metu nukentėjo 17-metis vaikinas ir 48-erių metų amžiaus moteris.

Policijos duomenimis, nukentėjusiajai sužalota ranka, berniukas patyrė nežymius sužeidimus. Abu asmenys pristatyti į gydymo įstaigą.

Policija tikslina įvykio aplinkybes, surinkta medžiaga dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, padaryto elgiantis neatsargiai.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų