Pereiti į pagrindinį turinį

Atsakomybę prisiėmė, bet iš posto nesitraukia

2011-10-19 20:56
Atsakomybę prisiėmė, bet iš posto nesitraukia
Atsakomybę prisiėmė, bet iš posto nesitraukia / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) generalinis sekretorius Julius Kvedaras nesitraukia iš pareigų, nors tiesioginiame televizijos eteryje tvirtino, kad prisiima atsakomybę už Lietuvos rinktinės fiasko atrankos turnyre.

Sekretorius tik žada pokyčių, tačiau kokių – neatskleidžia.

Antradienį tiesioginėje televizijos „Sport1“ laidoje J.Kvedaras teigė, kad LFF prisiima atsakomybę kartu su treneriu. „Kartu prisiėmėme atsakomybe. Aš prisiėmiau atsakomybę. Kalbu kaip dirbantis tokį darbą. Prisiimu atsakomybę“, - kalbėjo J.Kvedaras.

Trečiadienį, paklaustas, ar neketina atsistatydinti, kaip tai padarė rinktinės treneris Raimondas Žutautas, J.Kvedaras teigė, jog atsakomybę jau prisiėmė. „Aš jau prisiėmiau - blogas pasirodymas. Tokią ir prisiėmiau (atsakomybę). Kartu ir žaidėjai turi prisiimti atsakomybę“, - sakė jis.

Į klausimą, ar po šio Lietuvos futbolo fiasko keisis darbas Lietuvos futbolo federacijoje, J.Kvedaras paminėjo trenerių kaitą. „Keisis viskas - trenerių štabas. Bus treneris, laukiame kandidatų sąrašo, ir spręsime, kas bus treneris“, - sakė J.Kvedaras.

Perklaustas, kokių dar pokyčių bus Lietuvos futbolo pasaulyje, jų neįvardino: „Nesvarbu“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų