Pereiti į pagrindinį turinį

„Baltica“ namuose įveikė savo diviziono autsaiderius

2012-02-08 12:56
„Baltica“ namuose įveikė savo diviziono autsaiderius
„Baltica“ namuose įveikė savo diviziono autsaiderius

Dvidešimt antrą pergalę 33-iose Jaunimo ledo ritulio B lygos (MHL B) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo antrąją vietą septynių komandų Vakarų divizione užimantis Vilniaus „Baltica“ (66 tšk.) klubas, antradienį namuose 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) įveikęs autsaiderius Rygos „Prizma“ (32 tšk.) ledo ritulininkus.

Šeštadienį pirmajame mače namuose vilniečiai svečius nugalėjo 6:4 (1:2, 2:0, 3:2), o sekmadienį nusileido varžovams 3:4 (1:0, 1:1, 1:3).

Po įvartį į svečių vartus įmušė Vadimas Chvolesas (20:43), Ilja Mašencovas (38:47) ir Antonas Medvedevas (59:48).

Pasak vilniečių komandos vyriausiojo Dmitrijaus Medvedevo, pasimokiusi iš pralaimėtų sekmadienio rungtynių, komanda parodė save ir, ištaisiusi klaidas, sužaidė teisingą bei taktiškai sėkmingą mačą.

„Nebedarėme šiurkščių klaidų, gerai sužaidė gynyba, o svarbiausia - ženkliai pasitempė mūsų vartininkai, kuriems ir turėjau daugiausiai kritikos po sekmadienio rungtynių. Kai vartininkas žaidžia užtikrintai, likę žaidėjai labiau susitelkia, nesiblaško ir užtikrintai atlieka keliamas jiems užduotis. Būtent toks postūmis ir įvyko šiandien ir tai nuteikia pozityviai. Dar padirbėjus, manau, vartininkams priekaištų daugiau neturėsiu“, - sakė D. Medvedevas.

Treneris liko patenkintas komandos žaidimu antradienį, tačiau pažymėjo, kad rezultatas galėjo būti ir dar geresnis.

„Vaikinai gerai atakavo, tad galėjome pelnyti ir daugiau įvarčių, tačiau priešininkų vartininkas sužaidė tiesiog puikiai. Be to, šios dienos žaidimą apsunktino ir dažni šalinimai iš aikštelės, taigi, žaidimas mažumoje. Tai buvo sunkus mačas, pareikalavęs didelių pastangų. Būtume gavę mažiau pašalinimų, kova būtų buvusi kur kas lengvesnė“, - pridūrė D. Medvedevas.

Artimiausias rungtynes HC „Baltica“ vasario 16, 18 ir 19 dienomis išvykoje žais su diviziono lyderiu „Zelenograd“ klubu iš Rusijos, nuo kurio atsilieka keturiais taškais. Šia serija HC „Baltica“ baigs savo pasirodymą reguliariajame sezone ir ruošis atkrintamosioms varžyboms bei bandys iškovoti kelialapį į MHL A grupę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų