Pereiti į pagrindinį turinį

„Baltica“ trečiosiose aštuntfinalio rungtynėse tikisi sėkmės

2012-02-27 18:24
„Baltica“ trečiosiose aštuntfinalio rungtynėse tikisi sėkmės
„Baltica“ trečiosiose aštuntfinalio rungtynėse tikisi sėkmės / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniaus „Baltica“ po skausmingo pralaimėjimo pirmose MHL aštuntfinalio rungtynėse susigriebė antrose ir 3:1 įveikė Rygos „Juniors“ ir išlygino serijos rezultatą.

Pirmą kovą „Baltica“ klubas pralaimėjo 2:4, todėl antrasis mačas namų arenoje buvo itin svarbus. Į Rygą, kur bus sužaistos dvejos rungtynės, vilniečiai vežasi lygų 1:1 serijos rezultatą. MHL aštuntfinalyje žaidžiama iki trijų pergalių.

„Antrose rungtynėse tikrai nebuvo lengviau nei pirmose, - pabrėžė „Baltica“ kapitonas Vadimas Chvolesas. – Tačiau sugebėjome gerai sužaisti, išsiveržėme į priekį, o trečią įvartį įmušėme į tuščius vartus. Pirmose rungtynėse tikrai blogai sužaidėme, nesugebėjome įgyvendinti trenerio nurodymų“.

Pasak žaidėjo, pirmose rungtynėse komanda dažnai klydo, nesugebėjo susikoncentruoti. „Šįkart viskas buvo kitaip, tiesiog trūksta kelių traumuotų žaidėjų. Artūras Rybakovas žinau, kad išvykęs į Maskvą, tvarkosi mokslų reikalus. Manau, kad Rygoje laukia itin sudėtingos rungtynės. Tikimės, kad pavyks sužaisti kaip antrose rungtynėse, - kalbėjo V. Chvolesas. – Svarbiausia sužaisti teisingai ir nepulti improvizuoti“.

„Balticos“ kapitonas negailėjo komplimentų varžovams. „Tai komanda, kuri stengiasi viską daryti teisingai. Be to, jie yra jaunesni už mus. Matome, kad jų akys dega. Jie nori tik pergalių. Visada yra sunku žaisti prieš komandas, kurios žaidžia teisingą ledo ritulį“, - kalbėjo V. Chvolesas.

Jis pastebėjo, kad atkrintamosiose varžybose visos komandos yra stipresnės negu reguliariojo sezono metu. „Visos klaidos rungtynių metu daugiau kainuoja. Bet kuri klaida gali kainuoti pergalę. Jeigu komanda pralaimi seriją, baigiasi sezonas, to tikrai niekas nenori. Kiekvienose rungtynėse reikia išnaudoti visas galimybes, - kalbėjo ledo ritulininkas. – Rygoje negalėsime sau leisti daryti kvailų klaidų, kurias sau leidome daryti anksčiau. Manau, tai yra pergalės paslaptis – pildyti visus trenerio sugeneruotus tikslus“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų