Pereiti į pagrindinį turinį

Čempionų lyga: „Real” ir „Schalke” viena koja pusfinalyje

2011-04-06 11:32
Čempionų lyga: „Real” ir „Schalke” viena koja pusfinalyje
Čempionų lyga: „Real” ir „Schalke” viena koja pusfinalyje / REUTERS nuotr.

UEFA Čempionų lygoje antradienio vakarą buvo sužaistos dvejos pirmosios ketvirtfinalio rungtynės po kurių viena koja kitame etape jau yra Madrido „Real” ir Gelzenkircheno „Schalke” klubai.

„Real” savo žiūrovų akivaizdoje priėmė svečius iš Londono „Tottenham” futbolininkus, kuriuos sutriuškino rezultatu 4-0 ir ramiai galės vykti į atsakomąsias varžybas Anglijos sostinėje, nes ten galės diktuoti savo sąlygas.

Du pirmuosius įvarčiu „karališkajam” klubui galva pelnė puolėjas Emmanuelis Adebayoras. Šis futbolininkas pasižymėjo pirmojo kėlinio pradžioje, 4-ą minutę, ir antrojo viduryje, 57-ą minutę.

Sužaidus dar apie penkiolika minučių puikų įvartį maždaug iš keturiolikos metrų pelnė „Real” saugas Angelis Di Maria, o 87-ą minutę galutinį tašką gražiu smūgiu padėjo „Los Blancos” ekipos puolimo lyderis Cristiano Ronaldo.

Verta paminėti, kad „Spurs” futbolininkai nuo 15-os minutės žaidė dešimt prieš vienuolika, mat už grubų žaidimą antrą geltoną kortelę gavo ir iš aikštės pašalintas buvo aukštaūgis puolėjas Peteris Crouchas.

 

Tuo metu kitose varžybose, kuriose Milano „Inter” žaidė su „Schalke”, buvo užfiksuotas netikėtumas, mat rungtynes po septynių įvarčių trilerio 5-2 laimėjo svečiuose žaidęs vokiečių klubas.

„Inter” šiame mače jau pirmą minutę išsiveržė į priekį, kai po vokiečių klubo vartininko klaidos kamuolį į vartus iš beveik aikštės vidurio pasiuntė Dejanas Stankovičius, bet 17-ą minutę Joelis Matipas rezultatą išlygino.

34-ą minutę Diego Milito vėl išveržė aikštės šeimininkus į priekį po puikaus Estebano Cambiasso perdavimo, bet iki pertraukos rezultatas vėl tapo lygus, kuomet 40-ą minutę pasižymėjo Edu.

Antrame kėlinyje svečiai atrodė kur kas geriau, ko pasekoje, 53-ą minutę, Raulis išveržė „Schalke” į priekį, o dar po keturių minučių Andrea Ranocchia visiškai to nenorėdamas įsimušė į savus vartus.

Dar po kiek laiko Cristianas Chivu gavo antrą geltoną kortelę ir paliko aikštę, o kiekybine persvara pasinaudoję svečiai 75-ą minutę padėjo galutinį tašką, kai po Alexanderio Baumjohanno perdavimo įvartį įmušė Edu.

Rezultatai:

„Real Madrid” 4 - 0 „Tottenham”
4' [1 - 0] Emmanuel Adebayor
57' [2 - 0] Emmanuel Adebayor
72' [3 - 0] Angel Di Maria
87' [4 - 0] Cristiano Ronaldo
15' Peter Crouch („Tottenham”) 

„Inter Milan” 2 - 5 „Schalke”
1' [1 - 0] Dejan Stankovic
17' [1 - 1] Joel Matip
34' [2 - 1] Diego Milito
40' [2 - 2] Edu
53' [2 - 3] Raul
57' [2 - 4] Andrea Ranocchia (į savus vartus)
75' [2 - 5] Edu
62' Cristian Chivu („Inter Milan”)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų