Pereiti į pagrindinį turinį

Čempionų lygos ketvirtfinalyje - „Tottenham“ ir „Schalke“

2011-03-10 11:21
Čempionų lygos ketvirtfinalyje - „Tottenham“ ir „Schalke“
Čempionų lygos ketvirtfinalyje - „Tottenham“ ir „Schalke“ / AFP nuotr.

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje buvo žaidžiami dar du atsakomieji aštuntfinalio etapo susitikimai. Viename jų, vykusiame Anglijos sostinėje Londone, susigrūmęė vietos „Tottenham“ ir svečiai iš Italijos – „Milan“. Mačas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Nors per pirmąsias keletą minučių „Spurs“ pirmieji pabandė paimti žaidimą į savo rankas, milaniečiams tai buvo nė motais.

Svečiai iš Italijos per visas rungtynes kontroliavo kamuolį maždaug 60 procentų laiko, tačiau taip ir nesugebėjo sukurti vieno įvarčio, kuris būtų išlyginęs bendrą rezultatą ir apvertęs visą žaidimą aukštyn kojomis.

Vieną geresnių progų milaniečiai turėjo pirmajame kėlinyje, kai jų komandos narys smūgiavo į varžovų vartus, bet savo ekipą nuo įvarčio apsaugojo gynėjas Williamas Gallasas, atrėmęs smūgį ties savo vartų linija.

Susitikimas baigėsi be įvarčių, o tai reiškia, jog „Tottenham“ futbolininkai, išvykoje laimėję minimaliu rezultatu 1-0, iškovojo kelialapį į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

 

Kitose rungtynėse, vykusiose Vokietijos Gelzenkircheno mieste, susitiko vietos „Schalke“ ir svečių „Valencia“ ekipa iš Ispanijos. Mačas baigėsi šeimininkų pergale 3-1.

Išvykoje žaidusi ekipa turėjo tikrai daug progų, kurias realizavę būtų iškovoję pergalę. „Valencia“ įmušė pirmoji, bet šeimininkai nepasimetė, atakavo ir tai davė tik teigiamus rezultatus.

Verta paminėti, jog antrajam „Schalke“ įvarčiui pasiekti, kritusiam antrojo kėlinio pradžioje, prireikė ir sėkmės, mat kamuolys į vartus įlėkė prieš tai atsimušęs į abu virpstus.

Rezultatai:

„Tottenham“ 0 – 0 „Milan“
(Pirmas mačas 1-0, bendras rezultatas 1-0)

„Schalke“ 3 – 1 „Valencia“
(Pirmas mačas 1-1, bendras rezultatas 4-2)
17' [0 - 1] Ricardo Costa
40' [1 - 1] Jefferson Farfan
52' [2 - 1] Mario Gavranovič
90' [3 - 1] Jefferson Farfan

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų