Pereiti į pagrindinį turinį

D.Vėželio ir L.Chatkevičiūtės sėkmė Rygoje

2009-11-03 16:45
D.Vėželio ir L.Chatkevičiūtės sėkmė Rygoje
D.Vėželio ir L.Chatkevičiūtės sėkmė Rygoje / „Sūkurio“ nuotr.

Lietuvos standartinių sportinių šokių čempionai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė laimėjo pasaulio reitingo varžybas Rygoje.

Kauno „Sūkurio“ klubo pora D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė sėkmingiausiai atliko valsą, tango ir kvikstepą - už šiuos šokius visi arbitrai skyrė 1-ąją vietą. Antri ir treti Rygoje liko Rusijos atstovai - Andrejus Serguninas ir Jevgenija Kalugina bei Piotras Kašinskis ir Ilijana Sakal. Lotynų Amerikos šokių varžybose Vilniaus „Ratuto“ klubo sportininkai Liudas Tamulaitis ir Ieva Konopliovaitė su ukrainiečiais Aleksejumi Tiščenka ir Alisa Poliščiuk pasidalijo 15-16 vietas.

Tarptautinės sportinių šokių federacijos (IDSF) pasaulio standartinių šokių reitinge D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė su 1751 taškais užima 11-ąją vietą. Tai - aukščiausia pozicija IDSF klasifikacijoje iš visų Lietuvos šokėjų.

Lapkričio pabaigoje D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė bei Lietuvos vicečempionai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva („Sūkurys-Dileksa“) atstovaus mūsų šaliai pasaulio standartinių šokių čempionate Danijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų