Pereiti į pagrindinį turinį

„Inter” triumfavo Italijos taurėje

2011-05-30 13:25
„Inter” triumfavo Italijos taurėje
„Inter” triumfavo Italijos taurėje / REUTERS nuotr.

Sekmadienio vakarą Romos miesto „Olimpico” stadione buvo žaidžiamas Italijos taurės („Coppa Italia”) finalas, kuriame susitiko Milano „Inter” ir „Palermo” futbolininkai.

Rungtynes geriau pradėjo „Palermo” žaidėjai, mat kelis kartus pavojingai atakavo varžovų vartus,bet pastariesiems pavyko apsiginti ir jie įvarčio nepraleido.

„Inter” ekipa pirmojo kėlinio viduryje išsiveržė į priekį, 26-ą rungtynių minutę Milano miesto komandos saugas iš Olandijos Wesley Sneijderis perdavė kamuolį Samueliui Eto´o, o šis pelnė įvartį.

Antrame kėlinyje „Palermo” vėl turėjo kelias labai puikias progas pasižymėti, bet nuo šios ekipos futbolininkų sėkmė ir vėl nusisuko. Savosiomis progomis nepasinaudojo Abelis Hernandezas ir Fabrizio Miccoli.

76-ą minutę milaniečiai padvigubino savo persvarą. „Inter” komandoje, vėlgi po saugo Sneijderio atlikto perdavimo, kamuolį į Salvatore Sirigu ginamus vartus pasiuntė Eto'o.

„Palermo” klubas iki rungtynių pabaigos dar sugebėjo rezultatą sušvelninti, kai 88-ą minutę pasižymėjo Ezequielis Munozas, bet po dviejų minučių tas pats Munozas gavo raudoną kortelę, o Diego Milito netrukus padėjo galutinį tašką.

Priminsime, kad „Inter” šalies taurę laimėjo antrus metus iš eilės. Klubo istorijoje tai yra septintas toks trofėjus.

„Inter Milan” 3 - 1 „Palermo”
26' [1 - 0] Samuel Eto´o 
76' [2 - 0] Samuel Eto´o
88' [2 - 1] Ezequiel Munoz
90' [3 - 1] Diego Milito
90' Ezequiel Munoz („Palermo”)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų