Pereiti į pagrindinį turinį

Ispanijos lygoje „Barcelona“ir „Real“toliau barsto taškus

2011-09-22 20:33
Ispanijos lygoje „Barcelona“ir „Real“toliau barsto taškus
Ispanijos lygoje „Barcelona“ir „Real“toliau barsto taškus / SCANPIX nuotr.

Vakar Ispanijoje toliau tęsėsi 4-asis turas. Šis sezonas „La Liga” pirmenybėse kol kol kas klostosi kiek netikėtai, mat abu turnyro favoritai „Barcelona” ir Madrido „Real” gan dažnai praranda taškus.

Taigi vakar vykę mačai nebuvo išimtis. „Barca” žaisdama svečiuose susitiko su „Valencia” klubu. Šios varžybos baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2-2.

Jau 12-ą rungtynių minutę „Barca” praleido įvartį, kuomet kamuolį į savus vartus nukreipė gynėjas Erics Abidalis. Tiesa, jau po minutės Lionelis Messi atliko perdavimą Pedro Rodriguezui ir šis rezultatą išlygino.

23-ą minutę šeimininkai vėl išsiveržė į priekį. Šį kartą katalonų komandos vartus nuginklavo „Valencia” ekipos saugas Pablo Hernandezas. Tuo pimasis kėlinys ir baigėsi.

Antrojoje mačo pusėje krito tik vienas įvartis. Jo autoriumi 77-ą minutę tapo Cescas Fabregasas. Ispanas kamuolį į vartų tinklą pasiuntė po argentiniečio Messi atlikto perdavimo.

Iki pat mačo pabaigos daugiau įvarčių pelnyta nebuvo. Tiesa, per pridėtą antrojo kėlinio laiką raudoną kortelę gavo „Los Che” komandos gynėjas Jordi Alba.

Tuo metu pergalės taip pat neiškovojo ir Madrido „Real” klubas. „Los Blancos” svečiuose lygiosiomis 0-0 sužaidė su Santandero „Racing” futbolininkais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų