Pereiti į pagrindinį turinį

K.Berzinis iš Latvijos rinktinės išmestas dėl girtavimo

2009-09-02 17:12
K.Berzinis iš Latvijos rinktinės išmestas dėl girtavimo
K.Berzinis iš Latvijos rinktinės išmestas dėl girtavimo / DMN nuotr.

Kasparo Berzinio pašalinimas iš Latvijos rinktinės Europos čempionato išvakarėse gali sugriauti kaimynų planus sugrįžti į Europos krepšinio elitą.

Dėl vidaus taisyklių pažeidimų iš rinktinės išmestas, tvirtu jos nariu laikytas 24 m. 211 cm ūgio K.Berzinis sulaukė komandos draugų paramos, kurie nusprendė boikotuoti treniruotes.

K.Berzinis iš Latvijos rinktinės buvo išmestas antradienį. Nors komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra nekomentavo pašalinimo priežasčių, „BasketNews.lt“ žiniomis rugpjūčio 25 dieną 24-ąjį gimtadienį atšventęs krepšininkas savaitgalį buvo pastebėtas neblaivus.

Kitą rytą po šio incidento aukštaūgiui nebuvo leista treniruotis kartu su rinktine. Tai išgirdęs kitas latvių aukštaūgis Andris Biedrinis taip pat nusprendė palikti rinktinę.

Po treniruotės Latvijos rinktinės treneriams savo ultimatumus iškėlė ir Kristapas Valteris ir Kasparas Kambala. „BasketNews.lt“ žiniomis, abu žaidėjai pareiškė paliekantys komandą, kol Biedrinis ir Bėržinis į ją nesugrįš.

Dabar Latvijoje „oficialiai“ skelbiama, kad A.Biedrinis, K.Kambala ir K.Valteris nesitreniruoja dėl traumų.

Tikimasi, kad nepaisant K.Berzinio pašalinimo iš komandos, šie žaidėjai prisijungs prie rinktinės.

Beje, tai jau ne pirmas K.Berzinio prasižengimas, kainavęs jam vietą nacionalinėje komandoje.

Pirmą kartą už disciplinos pažeidimus aukštaūgis 2002-aisias buvo pašalintas  iš Latvijos jaunių (iki 18 metų) rinktinės, o 2007 metais vietos nacionalinėje komandoje dėl tos pačios priežasties neteko likus dienai iki Europos pirmenybių Ispanijoje pradžios.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų