Pereiti į pagrindinį turinį

Kokie sportininkai pateko į įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą?

2013-04-19 12:54
Kokie sportininkai pateko į įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą?
Kokie sportininkai pateko į įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą? / Scanpix nuotr.

„Milan“ klubo puolėjas Mario Balotelli pateko į šimto įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą, kurį sudarinėja žurnalas „The Times“. Iš viso 100-uke, be minėtojo italo, yra dar trys sportininkai – krepšininkas LeBronas Jamesas, tenisininkė Li Na ir slidininkė Lindsey Vonn.

Šią žiemą iš Anglijos „Manchester City“ į Italiją persikėlęs 22 metų futbolininkas įtakingiausių sąraše pateko į „ikonų“ skiltį, šalia tokių žmonių, kaip dainininkai Beyonce ir Justinas Timberlake‘as ar JAV prezidento žmona Michelle Obama.

„Mario turi visas savybes būti aukščiausios klasės futbolininku: jėgą ir atletiškumą, kartu su geru žaidimo supratimu. Man yra tekę šiek tiek dirbti su Mario Italijos U-21 rinktinėje ir jis man iškart labai patiko“, - teigė buvusi Italijos futbolo žvaigždė Gianfranco Zola.

„Labiausiai Mario elgesyje man patiko jo ramybė ir sugebėjimas tvardytis tokio amžiaus. Jis tiesiog nekreipdavo dėmesio į aplink vykstančius dalykus. Retas kuris sugeba išlikti toks ramus. Mario tikrai geba žaisti ramiai, tačiau kartais nesusivaldo ir jis“.

„Žmonės susidaro įspūdį, kad Mario yra labai piktas, tačiau tai ne tiesa. Jis mielas vyrukas, labai kuklys ir linksmas. Galiu patikinti, kad bendrauti su juo yra vienas malonumas. Grįžęs iš Anglijos į Italiją jis toliau išlieka dėmesio centre“, - užbaigė G.Zola.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų