Quantcast

„Manchester United“ treneris pripažino gėdą

„Manchester United” klubo treneris Seras Alexas Fergusonas po vakar 1-6 pralaimėto Mančesterio miesto derbio prieš „Manchester City” teigė, kad tai yra didžiausias pralaimėjimas, kokį jis kada yra patyręs.

„Tai buvo bloga diena, blogiausia kada nors man kaip treneriui diena. Bet mes susitelksime, nes esame stiprūs. Mums tai kartu yra ir iššūkis”, - kalbėjo „raudonųjų velnių” treneris.

„Pirmas praleistas įvartis buvo didžiulis smūgi mums. Po jo mes negalėjome atsitiesti. Vos tik pradėjome antrą kėlinį, iškarto mūsų ekipos gynėjas gavo raudoną kortelę, kas visiškai sutrikdė žaidėjus”.

„Mes reaguosime į šį rezultatą be jokių klausimų. Imsime svarstyti kas buvo padaryta blogai bei ką reikia keisti. Šiuo metu persirengimų kambaryje yra daug panikos ir sumaišties. Aš noriu tai pakeisti”.

„Aš jaučiuosi labai nusivylęs. Tai yra didžiausias mano pralaimėjimas istorijoje. Visi žaidėjai taip pat yra nusivylę ir tai tikrai atsilieps kitose rungtynėse, tik neaišku kokia prasme”.

„Iki sausio mėnesio mes vėl turėtume imti demonstruoti gerą formą. Paprastai mes dažnai prastai atrodome pirmojo sezono pusėje, o antrojoje imame taisyti klaidas”, - užbaigė treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių