Pereiti į pagrindinį turinį

R.Kaukėno nokautuotas K.Tunčeri pastatytas ant kojų

2011-09-03 22:58
R.Kaukėno nokautuotas K.Tunčeri pastatytas ant kojų
R.Kaukėno nokautuotas K.Tunčeri pastatytas ant kojų / Gedimino Bartuškos nuotr.

 

Lietuvos rinktinės narys Rimantas Kaukėnas gali atsipūsti - geras gynėjo draugas Turkijos nacionalinės komandos atakų organizatorius Keremas Tunčeri atsigavo po nokauto, patirto trečiosiose Europos čempionato rungtynėse su lietuviais.

Mačo su turnyro šeimininkais pabaigoje veteranui teko atlaikyti netyčinį R. Kaukėno smūgį alkūne. K. Tunčeri po incidento parkrito ant parketo ir pabandęs atsikelti vėl atsidūrė ant žemės. Atsarginių suolą krepšininkas pasiekė išneštas komandos draugų, o į rūbinę žaidėjas pateko taip pat tik su Turkijos nacionalinės komandos narių pagalba.

Visgi praėjus beveik parai K. Tunčeri būklė kur kas pagerėjo. Turkų gynėjas pasirodė savaitgalį Panevėžyje vykstančioje miesto šventėje, elgesys nekėlė jokių abejonių. Renginius snaiperis stebėjo kartu su Hidayetu Turkoglu.

Tiesa, R. Kaukėno smūgis paliko savotišką atminimą - K. Tunčeri paakys "papuoštas" mėlyne.

"Iš tikrųjų aš tikrai netyčia, nes jis man už rankos griebė ir aš traukiau. Jis arti stovėjo ir netyčia jį kliudžiau. Keremas yra mano geras draugas, tikrai nenorėjau jam užvožti. Nejaučiau, kur jam pataikiau", - po rungtynių su Turkija kalbėjo įvykio kaltininkas R.Kaukėnas.

Nors po susitikimo su Lietuva K. Tunčeri sveikata kėlė abejonių, panašu, jog turkas tikrai turėtų padėti savo ekipai artėjančiuose Europos čempionato susitikimuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų