Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Robertas Kuncaitis teigia, jog šiandien pagrindinė užduotis rungtynėse su prancūzais - išlikti budriems.

„Visose pozicijose tai stipri komanda, - kalbėjo treneris. - Jaučiamės alkanesni pergalių nei jie ir matome potencialą gerinant savo žaidimą. jeigu pavyks juos sustabdyti baudos aikštelėje, užkirsti kelią greitoms atakoms, T.Parkerio įsiveržimams, neleisti kartoti metimų, tai išeisime laimingi iš aikštelės“.

Pasak trenerio, žaidėjas, kuris ginsis prieš T.Parkerį, turės atiduoti daugiausiai jėgų. „Galvojame apie įvairiausias pagalbas. Pagrindiniai gynėjai šiuo atvėju bus Rimantas Kaukėnas, Martynas Pocius ir, manau, Mantas Kalnietis, - kalbėjo treneris po rytinės treniruotės. - Manau, kad nieko naujo mes neišrasime, tiesiog gynėjams reikės labai daug energijos“.

Trenerio teigimu, pergalių alkis - vienas pagrindinių Lietuvos rinktinės pranašumų prieš varžovus. „Jie jau turi kelialapį į kitą etapą, nors, žinoma, tai nereiškia, kad jie žais ne iš visų jėgų. O mes turime kovoti iš visų jėgų“, - sakė treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų