Pereiti į pagrindinį turinį

R.Van Persie: Europoje tik keli klubai gerbia vyresnius žaidėjus

2013-03-28 11:21
R.Van Persie: Europoje tik keli klubai gerbia vyresnius žaidėjus
R.Van Persie: Europoje tik keli klubai gerbia vyresnius žaidėjus / Scanpix nuotr.

Prieš šį sezoną už 24 milijonus svarų sterlingų iš Londono „Arsenal“ į „Manchester United“ klubą persikėlęs olandas Robnas van Persie atskleidė, jog galbūt Mančesterio miesto ekipa bus paskutinė stotelė jo ilgoje profesionalo karjeroje.

29 metų futbolininkas patikino, kad „raudonųjų velnių“ gretose jis susiduria su vis naujais iššūkiais, todėl tai leidžia jam tobulėti. Olandijos rinktinės puolėjas neslėpė, kad patyrę komandos draugai jam duoda daug puikių patarimų.

„Artimiausiais metais žaisiu tik „United“ komandoje, galbūt ir ilgiau. „United“ gali būti mano paskutinis klubas, - kalbėjo olandas. – Kiekvieną dieną šioje komandoje susiduriu su vis naujais iššūkiais. Būtent tai man padeda tobulėti. Nauji treneriai ir komandos draugai duoda man daug naujų idėjų ir naudingų patarimų“.

„United“ komanda yra puikus pavyzdys kitiems. Tai komanda, kurioje vertinami vyresnio amžiaus žaidėjai. Tokių klubų Europoje vos keli“, - sakė R.van Persie.

Debiutinis sezonas „United“ klube R.van Persie klostosi sėkmingai. Per sužaistas 33 rungtynes olandas įmušė net 23 įvarčius. Tuo tarpu Mančestero klubas ir toliau užtikrintai pirmauja Anglijos „Premier“ lygoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų