Pereiti į pagrindinį turinį

S.Jasaitis: sužaidėme tris geriausius kėlinius čempionate

S.Jasaitis: sužaidėme tris geriausius kėlinius čempionate
S.Jasaitis: sužaidėme tris geriausius kėlinius čempionate / Tomo Raginos nuotr.

Puikiai įgyvendintas žaidimo planas – tokią svarbiausią pergalės Pasaulio čempionato ketvirtfinalyje prieš Argentiną priežastį nurodė Simas Jasaitis.

„Pirmą kartą įgyvendinome žaidimo planą nuo pirmųjų minučių – agresyviai gintis ir neleisti varžovams pabėgti į priekį. Argentiniečių atsarginių žaidėjų suolas trumpesnis, todėl mes turėjome juos varginti, spausti po visą aikštelę ir agresyviai gintis visą laiką, kad išmuštume juos iš vėžių. Varžovai mėgsta lėtesnį žaidimą, bet mes turėjome neleisti jiems žaisti taip, kaip jiems parankiau.  Tai, kad pagaliau sužaidėme taip, kaip galime ir nedavėme varžovams „forų“, lėmė mačo svarba – aštuntfinalis“, - sakė geriausias rungtynes Turkijoje sužaidęs Lietuvos rinktinės puolėjas Simas Jasaitis.

Nors komanda ir pirmavo labiau nei įtikinamai, galutine pergale, Simo teigimu, patikėjo tik tada, kai nuskambėjo galutinis švilpukas.

„Ketvirtajame kėlinyje varžovai pradėjo agresyviau gintis, mes – ramiau žaisti, padarėme tokių kvailų klaidų. Argentiniečiams teisėjai leido šiurkščiau žaisti, bet nieko nepadarysi, - aiškino S.Jasaitis. – Svarbiausia, kad sužaidėme turbūt tris geriausius kėlinius šiame čempionate. Jeigu kas būtų sakęs, kad po trijų kėlinių pirmausime 30 taškų, nebūčiau patikėjęs.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų