Pereiti į pagrindinį turinį

Šokėjai D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė - finalininkų dešimtuke

2009-12-16 12:34
Šokėjai D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė - finalininkų dešimtuke
Šokėjai D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė - finalininkų dešimtuke / „Sūkurio“ nuotr.

Šanchajuje (Kinija) finišavo Tarptautinės sportinių šokių federacijos „Didžiojo kirčio“ taurės varžybos. Finalo turnyre šoko ir Lietuvos atstovai - šalies klasikinių šokių čempionai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė.

Kauno „Sūkurio“ klubo pora tarp 13 finalininkų užėmė 9-ąją vietą. Nugalėjo Vokietijos duetas Benedetto Ferrugia ir Claudia Kohler, antrąją vietą užėmė italai Andrea Ghigiarelli ir Sara Andracchio, trečiąją - Danijos reprezentantai Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet.

Pernai IDSF „Didžiojo kirčio“ varžybų serijos finale D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė buvo dešimti.

Šiemet kauniečiai 2-ajame etape Italijoje užėmė 11-ąją vietą, 3-iajame etape Vokietijoje - 8-ąją ir 4-ajame etape JAV - 11-ąją. 1-ajame etape Japonijoje ir 5-ajame etape Rusijoje lietuviai nedalyvavo.

Lotynų Amerikos šokių „Didžiojo kirčio“ finale triumfavo rusai Aleksejus Sildė ir Ana Firstova, antrieji buvo kroatai Zoranas Plohlis ir Tatjana Lahvinovič, tretieji - slovėnai Jurijus Batagelis ir Jagoda Strukelj.

Lietuvos šokėjai - Rimvydas Černajus ir Eglė Kalėdaitė („Sūkurys“), Mantas Vaškelis ir Justina Dailidaitė, Viktoras Šrubokas ir Ana Karpenko bei Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė (visi iš Vilniaus „Ratuto“) - tarp finalininkų nepateko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų