Pereiti į pagrindinį turinį

"Ural" atsisveikino su R.Poškumi

2009-08-28 13:04
"Ural" atsisveikino su R.Poškumi
"Ural" atsisveikino su R.Poškumi / fc-ural.ru nuotr.

Jekaterinburgo  "Ural" klube lieka vienas lietuvis Arūnas Klimavičius -  Sverdlovsko srities komanda atsisveikino su puolėju Robertu Poškumi.

Apie išsiskyrimą su trimis komandos žaidėjais, tarp jų ir R.Poškumi, "Ural" paskelbė oficialioje interneto svetainėje, informuoja futbolas.lt.

"Ural" klube įvyko sudėties pasikeitimai, po kurių komandą paliko trys žaidėjai. Jau anksčiau iš komandos paraiškos išbrauktas lietuvis puolėjas Robertas Poškus šiuo metu yra namuose, kur svarsto įsidarbinimo Europos klubuose variantus", - rašo Rusijos klubo tinklapis.

Antroj pagal pajėgumą Rusijos lygoje R.Poškus nežaidė nuo praėjusio mėnesio pradžios, kai patyrė traumą. Šį sezoną už "Ural" ekipą puolėjas sužaidė 12 rungtynių ir pelnė 2 įvarčius.

"Ural" gretose R.Poškus žaidė kartu su A.Klimavičiumi, kuris vasarą taip pat svarstė galimybę palikti Rusiją ir persikelti į Olandiją.

Nuo 2005 metų, kai iš Samaros "Krylja Sovetov" perėjo į Sankt Peterburgo "Zenit", R.Poškus keitė komandą dar keturis kartus ir atstovavo Maskvos "Dinamo", "Rostov", "Bnei Sachnin" (Izraelis). Šiemet po ilgų klajonių futbolininkas buvo apsistojęs "Ural" ekipoje.

Pastaruoju metu puolėjas į Lietuvos rinktinę kviečiamas nebuvo, o paskutinį kartą joje žaidė 2009 metų kovą dvikovoje su Prancūzija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų