Pereiti į pagrindinį turinį

"Vėtros" atstovai LFF pateikė tik "ketinimus"

2010-02-23 20:34
"Vėtros" atstovai LFF pateikė tik "ketinimus"
"Vėtros" atstovai LFF pateikė tik "ketinimus" / "Ria Novosti" nuotr.

Ties bedugne balansuojanti Vilniaus "Vėtra" skaičiuoja paskutines dienas, per kurias dar galima išgelbėti Lietuvos futbolo vicečempionų ekipą.

Antradienį "Vėtros" atstovai susisiekė su Lietuvos futbolo federacija (LFF), kuri praėjusį penktadienį pareikalavo sostinės klubo nebetempti gumos ir pasiaiškinti dėl "Vėtros" galimybių rungtyniauti A lygoje.

"Vėtra" pranešė, kad planuoja iki galo dalyvauti licencijavimo procese ir startuoti A lygoje. Tačiau A lygos licencijai gauti reikalingi dokumentai, kuriuos klubas vėluoja pateikti jau dvi savaites, ant LFF darbuotojų stalų neatsidūrė.

"Sulaukėme žinių, kad "Vėtra" ketina susitvarkyti, o kaip tai jiems pavyks – nežinia. Papildomų dokumentų reikėtų visose srityse, ypač – finansų. Iki šiol "Vėtra" apskritai nepateikė jokių finansinių dokumentų", – portalui sakė LFF licencijavimo skyriaus vedėjas Laurynas Zibolis.

Audituotas praėjusių metų finansines ataskaitas "Vėtra" privalo pateikti vėliausiai iki kovo 9 d., kai bus galutinai apsispręsta dėl 2010 m. A lygos dalyvių sąrašo.

Įlipti į A lygos traukinį Vilniaus komanda negalės tol, kol neatsiskaitys su daugiau nei pusę metų atlyginimų nesulaukiančiais žaidėjais ir darbuotojais.

"Vėtros" vadovas Antonas Treušnikovas pinigų futbolininkams nesuranda, tačiau Vilniuje kuria to paties pavadinimo ledo ritulio klubą, kurį norėtų matyti jau kitą sezoną rungtyniaujantį Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL).

Šį mėnesį A.Treušnikovas ir KHL vadovybė pasirašė ketinimų protokolą dėl Vilniaus klubo dalyvavimo prestižinėje lygoje. Vienas KHL vadovų Dmitrijus Kurbatovas Rusijos žiniasklaidai aiškino, kad šis žingsnis leis "Vėtrai" patraukti potencialių rėmėjų dėmesį.

Sausį "Vėtros" futbolo komandos valdymą iš klubo įkūrėjo Romo Stašausko perėmęs A.Treušnikovas tuomet tikino esąs pasiruošęs skirti 300 tūkst. eurų sostinės ekipos skoloms padengti. Tačiau pažadais marinta komanda ir kiti "Vėtros" kreditoriai šių pinigų taip ir neišvydo.

Su pačiu "Vėtros" vadovu ir koncerno "OPI Group" prezidentu portalui susisiekti nepavyko – A.Treušnikovo telefonas pastarąją savaitę buvo arba išjungtas, arba Rusijos verslininkas juo neatsiliepdavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų