Pereiti į pagrindinį turinį

V.Liubšys: Londone "Vėtra" žaidė geriau

2009-08-07 18:05
V.Liubšys: Londone "Vėtra" žaidė geriau
V.Liubšys: Londone "Vėtra" žaidė geriau / M.Ažušilio nuotr.

Vilniaus "Vėtra" UEFA Europos lygos trečiojo atrankos etapo rungtynes svečiuose Londono "Fulham" (Anglija) komandai pralaimėjo tokiu pat rezultatu, kaip ir savo aikštėje - 0-3.

Tačiau vilniečių strategas Virginijus Liubšys tvirtino, kad jo auklėtiniai Londone žaidė geriau ir nusipelnė pagyrimo, rašo futbolas.lt.

"Auklėtinių žaidimu nenusivyliau, vyrus galiu tik pagirti. 60 minučių komanda puikiai gynėsi, varžovai beveik neturėjo jokių galimybių pasižymėti, išskyrus vieną kartą, kai kamuolys pataikė į virpstą. Deja, antrajame kėlinyje neišvengėme šiurkščių gynybos klaidų. Lygioje vietoje apmaudžiai suklydo Tadas Eliošius ir Algis Jankauskas, o aikštės šeimininkai to nedovanojo - į mūsų vartus krito įvarčiai", - pasakojo "Vėtros" treneris Virginijus Liubšys.

Anot jo, komandą iš vėžių šiek tiek išmušė pirmas praleistas įvartis.

"Mačo pabaigoje mūsų futbolininkams jau trūko ir fizinių jėgų, nes per 16 dienų jie sužaidė aštuonerias rungtynes. Kad ir kaip būtų, esu patenkintas komanda, ji padarė viską, ką galėjo. Labai patiko stadione vyravusi atmosfera, mus nuostabiai palaikė susirinkę lietuviai", - sakė V.Liubšys.

Paklaustas, kur komanda žaidė geriau - Vilniuje ar Londone, treneris atsakė: "Vyrai geriau rungtyniavo svečiuose, ypač pirmąsias 60 minučių. Jas ekipa žaidė tiesiog puikiai. Iš futbolininkų labiausia pagyrimo verti gynėjai Tadas Kijanskas, Gediminas Paulauskas, A.Jankauskas, saugas Tomas Ražanauskas. Pastarasis laikė visas žaidimo gijas". 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų