Pereiti į pagrindinį turinį

Jūros šventėje linksmybių netrūko ir patiems mažiausiems dalyviams

2019-07-27 18:30

Jūros šventėje smagumų rado ir patys mažiausieji. Atrakcionai, supynės, aktyvios pramogos ir įvairūs užsiėmimai vaikų laukė įvairiose miesto vietose.

Danės skvere tėvai su atžalomis ne tik laiką leido atrakcionų parke. Mažiesiems daug džiaugsmo teikė milžiniški muilo burbulai.

Pakeliui į Kruizinių laivų terminalą įsikūrė spalvinga ir ryški, skambi ir kvapni, vaikams ir visada jauniems skirta šeimų erdvė „Burinuko uostas“.

Mažojo Jūros šventės herojaus vardu pavadinta pramogų erdvė – gausesnė nei bet kada. Čia šventės dalyvių laukė begalės žaidimų ir edukacinių veiklų: šventinis molbertas, jūreiviškų atvirukų kūrimas, dekupažo ir vėlimo pamokėlės, mažas ir didesnes rankas papuoš draugystės juostos, o besišypsančius veidus – linksmi piešiniai.

Viena jūriškiausių veiklų, skirta vaikams ir jų tėveliams – popierinių ir medinių burlaivių gamyba. Sakoma jei nepasidarei burlaivio ar laivelio – vadinasi, nebuvai Jūros šventėje. O kur dar daugybė sportinių rungčių, vėjo malūnėlių, muilo burbulų, smėlio skulptūrų, o svarbiausia – smagumas plukdyti burlaivius didžiausiame Jūros šventės baseine.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų