Pereiti į pagrindinį turinį

Pramoginėje programoje „A Tribute to Amy“ – nenugalimas A. Winehouse stilius ir atmosfera

2024-09-23 15:11 diena.lt inf.

Spalio 12 d. klausytojai turės galimybę pasimėgauti Amy Winehouse muzika, kurią atliks anglų dainininkė Laura Jane Butler su pramogine programa „A Tribute to Amy“.

A. Winehouse buvo ir išlieka viena talentingiausių muzikos autorių pasaulyje, ji išleido albumus „Frank“, „Back to Black“ ir „Lioness: Hidden Treasures“. Unikali A. Winehouse muzika ir toliau žavi klausytojus bei išlieka kiekvieno klausytojo širdyje. Koncerte skambės visos populiarios dainos: „Back to Black“, „Valerie“, „Rehab“ ir kitos.

Anglų dainininkė Laura Jane Butler sulaukė pripažinimo net iš pačių A. Winehouse tėvų – Mitcho Winehouse ir Janis Winehouse. „Lauros Butler šou „A Tribute to Amy“ yra geriausias šou pasaulyje“, – sakė M. Winehouse.

„Geriausia dovana pačiai Amy“, – J. Winehouse paminėjo Laurą savo knygoje „Loving Amy“.

Laura Jane Butler koncertuos kultūros centre Žvejų rūmai kartu su instrumentine grupe „Light Music Band“. Grupė groja nuo 2012 m., kartu su „Big Al & The Jokers“ pučiamųjų instrumentų muzikantais jie sukurs nenugalimą A. Winehouse stilių ir atmosferą. Instrumentinė grupė koncertavo su kitais garsiais muzikantais – Sheyla Bonnick, BONNEY M, In-Grid, Toto Cutugno ir kt.

Įsigyti bilietus galite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų