Pereiti į pagrindinį turinį

„Šimkiukai“ sieks Klaipėdos pergalės

2016-01-08 11:05 diena.lt inf.

Išskirtinis LRT televizijos projektas „Vario audra“ pasiekė finišo tiesiąją bei jau šį penktadienį, 21 val., tiesioginio eterio metu paaiškės jo nugalėtojai.

Išskirtinis LRT televizijos projektas „Vario audra“ pasiekė finišo tiesiąją bei jau šį penktadienį, 21 val., tiesioginio eterio metu paaiškės jo nugalėtojai.

Iki pat superfinalo Klaipėdos komanda, atstovaujama  Stasio Šimkaus konservatorijos pučiamųjų orkestro ir vienų geriausių uostamiesčio atlikėjų, muzikantų bei šokėjų, žengė beveik be pralaimėjimų. O sėkmingai  įveikti šį kelią jiems padėjo didžiulis būrys įvairių sričių profesionalų, savanoriškais pagrindais susibūrusių vardan naujos pergalės Klaipėdai.

„Televizijos ekrane žiūrovai pamato tik visos komandos didžiulio darbo rezultatą – kelių minučių trukmės šou. Bet realiai tai – dešimtys valandų skirtų repeticijoms, scenografijų bei komandos įvaizdžio, stiliaus sukūrimui, viešinimo kampanijos įgyvendinimui, rėmėjų suradimui, tūkstančių sumuštinių atlikėjams sutepimui ir pan“, – sakė Klaipėdos komandos vadovė Inga Grubliauskienė. – Klaipėdos komanda „Vario audroje“ nužengė ilgą ir sėkmingą kelią bei iki pergalės liko tik vienas žingsnis. Drąsiai sakau, kad to pasiekti nebūtų pavykę, jei ne didžiulis būrys savanorių, kartu su atlikėjais, bet tik jau užkulisiuose, kovojusių už Klaipėdą.“

Pasak I.Grubliauskienės, dalyvavimas „Vario audroje“ kartu visiems komandos nariams padovanojo ir  neįkainojamą patirtį, ką patvirtina ir pačių savanorių atsiliepimai.

Klaipėdos komanda dėkoja ir gausiam būriui rėmėjų, be kurių dalyvavimas šiame projekte taip pat būtų buvęs neįmanomu – dienraščiams „Klaipėda“ ir „Vakarų ekspresas“, profesionalios kosmetikos atstovams Lietuvoje bendrovėms „Selective Baltic“ ir „Insight“, sodo centrui „Frezija“, bendrovėms „Klaipėdos duona“, „Žemaitijos pienas“, „Atsis“, grožio studijai „Artas“, spaustuvei „Grafija“, PC „Akropolis“, mados studijai „LiZa Svajos“, grožio salonui „E-plus“, fotostudijoms „Fotopolis“, „VZX photography“ ir „Laurynas B/Fotografija“ bei daugeliui kitų.

Na o pati didžiausia padėka – tai visiems klaipėdiečiams ir Klaipėdą mylintiems žmonėms, kurie viso projekto metu palaikė Klaipėdos komandą balsuodami telefonu. Jūsų skambučiai tel. 8 700 44701 kaip niekad laukiami šį penktadienį, 21 val., „Vario audros“ superfinalo metu.  Skambučio kaina tokia, kiek skambinant į kitą tinklą.

Nes tik kartu – mes Klaipėda, nes tik kartu – mes jėga.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų