Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiesčio šokėjos sužavėjo aistruolius

2014-09-12 12:00
Įvertinimas: "Leader Dance" šokėjos tikina sulaukiančios ne tik organizatorių, bet ir žurnalistų, žiūrovų dėmesio.
Įvertinimas: "Leader Dance" šokėjos tikina sulaukiančios ne tik organizatorių, bet ir žurnalistų, žiūrovų dėmesio. / "Leader Dance" nuotr.

Pasaulio krepšinio čempionate puikius pasiekimus demonstruoja ne tik Lietuvos rinktinė, patekusi stipriausiųjų ketvertuką, bet ir Klaipėdos universiteto (KU) šokių grupė "Leader Dance". Ugningais pasirodymais merginos jau spėjo pakerėti viso pasaulio krepšinio sirgalius.

"Leader Dance" šokių grupė, šįmet švenčianti dvidešimtmetį, dalyvauja jau antrame pasaulio krepšinio čempionate. Merginos Klaipėdos vardą garsino šešiuose Europos krepšinio čempionatuose, Čikagos lietuvių krepšinio lygos žvaigždžių dienoje bei NBA varžybose.

Šokėjos pripažino, kad galimybė pasirodyti pasaulio pirmenybėse joms buvo kaip niekad džiugi ir atnešė neįkainojamų įspūdžių.

Šiame pasaulio čempionate merginos šoko Gran Kanarijoje, kur žaidė Lietuvos rinktinė, o po atkrintamųjų varžybų atvyko į Madridą. Jame liks iki pat finalų. Merginos itin džiaugiasi organizatorių rūpesčiu ir pasiruošimu.

"Gyvename miesto centre, vos už kelių žingsnių nuo Atlanto vandenyno. Nuvykome į Gran Kanarijos pietus, pasigrožėjome vaizdais", – įspūdžiais dalijosi šokėjos Ernesta ir Gintarė.

Merginos neslepia, kad Madride sulaukia ne tik organizatorių, bet ir žurnalistų, žiūrovų dėmesio, tačiau pripažįsta, kad pasigenda ištikimųjų Lietuvos krepšinio sirgalių, kurių tikisi sulaukti finaliniame ketverte.

Nors merginos šoka beveik visose lietuvių varžybose, pabendrauti su garsiaisiais krepšininkais ne visada pasiseka: "Skirtingi tikslai ir siekiai tiek mūsų, tiek rinktinės. Mes stengiamės sušokti kiek galime geriau, o vyrai – parvežti į Lietuvą kuo daugiau pergalių ar net medalius", – pripažįsta puikiai nusiteikusios šokėjos".

"Leader Dance" merginos nekantravo pasidalyti ir jausmu, apimančiu išbėgus į krepšinio aikštelę.

"Emocijos žodžiais nenusakomos. Pradedame šokti ir mums ploja tūkstantinė minia, žinome, kad per televizijos ekranus mus mato milijonai pasaulio gyventojų įvairiose šalyse. Mes jaučiame didelę atsakomybę, nes esame ne tik Klaipėdos ir KU, bet šiuo atveju ir visos Lietuvos ambasadorės", – tikino simpatijų pasaulio krepšinio čempionate nusipelniusios judesio meistrės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų