Pereiti į pagrindinį turinį

Bendrovės "Metva" daugiabutis laukia komisijos

2010-08-24 05:00
Bendrovės "Metva" daugiabutis laukia komisijos
Bendrovės "Metva" daugiabutis laukia komisijos / "Metvos" nuotr.

Pirmadienį pasirodžiusioje publikacijoje "Tušti Klaipėdos daugiabučiai naujakurių nevilioja" teigta, jog prieš trejus metus daugiabutį Minijos gatvės ir Statybininkų prospekto sankryžoje pradėjusi statyti bendrovė "Metva" bankrutavo. Tačiau įmonė sėkmingai veikia iki šiol.

"Mes patys pradėjome statyti šį daugiabutį, patys jį ir užbaigsime. Gandų, jog bankrutavome, buvo daug. Vienas asmuo bandė mums iškelti bankroto bylą, nes persigalvojęs pirkti būstą norėjo atgauti užstatą. Tačiau teismas nusprendė, jog bankroto bylos iškėlimui pagrindo nėra", – paaiškino bendrovės "Metva" direktorius Gintaras Vasiliūnas.

Vadovas pabrėžė, jog Minijos g. 159/Statybininkų pr. 88 esantis daugiabutis jau užbaigtas, baigiama tvarkyti ir namo aplinka, tad nuolatinė statybų komisija pastatą tinkamu naudoti turėtų pripažinti rugsėjį.

Komisijos nariai daugiabutį ketina apžiūrėti jau šią savaitę – rugpjūčio 27 d.

G.Vasiliūnas neslėpė, jog šiuo metu, kaip ir visi kiti statybos projektų vystytojai, išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau minčių neužbaigti daugiabučio jie niekada nė neturėję.

"Visada iš paskutiniųjų stengėmės investuoti į šį objektą, kad kuo greičiau jį galėtume užbaigti. Mums už pastangas turėtų įteikti medalį. Pažiūrėkite, kas Vilniuje darosi – pilna pamestų ir neužbaigtų statyti daugiabučių. Taip, vienu metu buvome pristabdę statybų darbus, bet tik dėl to, jog derėjomės su bankais dėl tolimesnio finansavimo. Dabar viskas klostosi sėkmingai", – pabrėžė įmonės vadovas.

G.Vasiliūnas patikino, jog šiuo metu šiame daugiabutyje parduota 30 butų, juose jau kuriasi naujakuriai. Nemaža dalis būstų yra rezervuoti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų