Pereiti į pagrindinį turinį

Darbo paieškos – karjeros mugėje Klaipėdoje

2012-02-21 18:14
Darbo paieškos – karjeros mugėje Klaipėdoje
Darbo paieškos – karjeros mugėje Klaipėdoje

Išskirtinę galimybę asmeniškai pabendrauti su darbdaviais turės Klaipėdos miesto universitetų ir kolegijų studentai, apsilankę Karjeros ir verslumo mugėje.

Šį renginį tradiciškai kiekvienais metais organizuoja LCC tarptautinis universitetas kartu su savo partneriais – kitomis regiono aukštosiomis mokyklomis. Karjeros ir verslumo mugė vainikuoja karjeros dienų savaitę, kurios metu įvairūs renginiai vyks visose aukštosiose mokyklose.

Ekonominio nuosmukio metu karjeros planavimas bei savo konkurencingumo didinimas yra ypač aktualus jauniems specialistams. Seminarų, dirbtuvių bei pačios mugės metu jie turės išskirtinę galimybę gauti atsakymus į visus juos dominančius klausimus: kaip planuoti karjerą, kaip ir kur rasti praktikos pasiūlymų, kokių žinių ir įgūdžių reikia tam, kad gautum darbą savo svajonių kompanijoje, kaip pradėti savo verslą ir t.t.

„Manoma, jog tik 20 procentų visų laisvų darbo vietų skelbiama viešai, o tai reiškia, kad 80 procentų laisvų darbo vietų yra „nematomoje“ darbo rinkoje ir jos užpildomos iš savo kontaktų tinklo. Anglų kalboje yra puikus žodis „networking“ – savo kontaktų tinklo kūrimas. Tokie renginiai padeda praplėsti savo kontaktų tinklą ir studentams, ir darbdaviams“, – teigė renginio koordinatorė, LCC Karjeros centro vadovė Margarita Pavlovič.

LCC Michealsen centre Karjeros ir verslumo mugė vyks vasario 23 d. nuo 12 iki 14 val. Renginys nemokamas, išankstinė registracija nereikalinga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų